Necati Ateş'in Yorumu Fenerbahçeliler'i Kızdırdı

Akın Ungan
15.01.2023 - 22:23 | Son Güncellenme: 15.01.2023 - 22:39

TRTSpor'da yorumculuk yapan eski Galatasaraylı futbolcu ve yardımcı antrenör Necati Ateş yaptığı yorumla Fenerbahçeliler'in büyük tepkisini çekti. Detaylar...

Necati Ateş'in Yorumu Fenerbahçeliler'i Kızdırdı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Gaziantep FK ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, zorlu deplasmanın 8. dakikasında Gaziantep savunmasının hatasından faydalanarak öne geçti. İkinci yarıda maça denge gelirken, Fenerbahçe uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 kazandı. Maçın ardından TRT Spor yorumcusu Necati Ateş değerlendirmede bulundu.

Necati Ateş'in yorumu tepki çekti

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve yardımcı antrenörü Necati Ateş, yaptığı yorum ile Fenerbahçe taraftarını kızdırdı. Sarı-Lacivertliler'den tepki çeken Necati Ateş'e bir eleştiri de eski spor müdürü gazeteci Halil Özer'den geldi.

Ateş: "Ertuğrul, bugün Fenerbahçe kazansın diye çok çalıştı"

Necati Ateş, "Gaziantep FK'da Ertuğrul, bugün Fenerbahçe kazansın diye çok çalıştı. Beğendiğim bir futbolcu ama maalesef her golde o var" dedi. Ateş'in bu sözleri sosyal medyada özellikle Sarı-Lacivertli taraftarların tepkisiyle karşılandı.

Özer: "YouTube'da sallama serbest ama burada olmaz"

Eski spor müdürlerinden gazeteci Halil Özer, sosyal medya hesabından Necati Ateş'e tepki gösterdi. Özer, "Necati kardeşim seni severim sayarım ama bu sözleri TRT’de değil kendin bir YouTube kanalı kur. Orada sallama serbest ama burada olmaz" dedi.

Günay ve Ertuğrul anlaşamadı, golcü cezayı kesti

Sağ kanattan rakip yarı alana geçen Crespo, sağ ayağıyla ortayı yaptı. Bu esnada kaleci Günau kalesinden açıldı. Savunmada Ertuğrul'dan seken top, Günay'ı da geçip Valencia'nın önünde kaldı. Penaltı noktasının biraz gerisinden sağ ayağıyla vuruşunu yapan Valencia, topu boş kaleye gönderdi.

Valencia golden sonra sevinmedi, olay oldu

2022 Dünya Kupası'ndan döndüğünden beri ilk kez bir maça ilk 11 olarak başlayan Enner Valencia, bu akşam Fenerbahçe'nin galibiyetinde en önemli rolü oynadı. 2-1 sona eren maçta iki golü de Valencia kaydetti. Valencia'nın gollerden sonra sevinç gösterisi yapmaması ise Jesus arasında olabilecek problemin işareti olarak algılandı.

Dilmen: "Jesus - Valencia ilişkisinde bir kırılma olduğunu görüyorum"

Maç sonunda konuşan Rıdvan Dilmen, "Valencia ile Jesus arasında ne oldu bilmiyorum. Ama Jesus - Valencia ilişkisinde bir kırılma olduğunu görüyorum. İpten alıverdi. Fenerbahçe'nin bu kırılma maçıydı" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler