Galatasaray'da gündem Umut Meraş! Fatih Terim ile Necip Çarıkçı görüştü!

22.08.2018 - 13:08 | Son Güncellenme: 22.08.2018 - 16:08

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Boluspor'un sol beki Umut Meraş'ın transferinde flaş gelişmeler yaşandı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı görüştü!

Galatasaray'da gündem Umut Meraş! Fatih Terim ile Necip Çarıkçı görüştü!

Lionel Carole'ün ayrılığının ardından sol bek arayışlarını hızlandıran Galatasaray'da gündeme gelen son isim Boluspor'un genç futbolcusu Umut Meraş oldu. 

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte detaylar...

Necip Çarıkçı: Fatih Terim'le görüştüm!

Umut Meraş'ın transfer süreci hakkında konuşan Başkan Çarıkçı, "Galatasaray haberlerini ben de okudum. Umut'u daha önce Göztepe ve Evkur Yeni Malatyaspor istedi. Bu iki takımla fiyatta anlaşamadık. Galatasaray konusunun ardından Fatih Terim'le telefon görüşmesi yaptım, Fatih hoca, sol bek arayışı içerisinde olduklarını söyledi. Galatasaray olunca akan sular durur. Bu hafta Galatasaray, Umut konusundaki kararını bize bildirecek. Döviz kuru çok arttı, ne Boluspor'a ne de bir başkasına zarar olmaz. Fatih hoca, Umut'u tanıyordur. Umut geçen sezon ligin en iyi sol bekiydi. Umut'un önünü açarız" dedi. 

Umut Meraş'ın bonservis bedeli 1 milyon euro!

Kamuoyunda Galatasaray'ın Umut için 1 milyon TL ücret ödeyeceği iddiasıyla ilgili olarak ise Çarıkçı, "Böyle bir ücret söz konusu olamaz. Biz Malatyaspor ve Göztepe'den 1 milyon euro istedik, bu miktar 1 milyon TL olmaz. Dış transfer çalışmalarımız devam ediyor. 10 numara transferini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.  

Senin için hazırladığımız haberler