Necip Çarıkçı resmen açıkladı! Boluspor o isimle anlaştı!

19.06.2017 - 13:21 | Son Güncellenme: 19.06.2017 - 13:21

AJANSSPOR ÖZEL- Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı,  Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu.

Salim Manav’ın sorduğu soruları yanıtlayan Çarıkçı, Andre Santos konusu ve İshak Çakmak transferlerine de açıklık getirdi:

 'Takımımızı iyi bir noktaya getirmek istiyoruz'

"Fuat Hocamızla 2 senelik bir plan yapmıştık. Geçen sezon play-off’lara yükselen bir takım izledik. Tekrardan beraber çalışma kararı aldık, zaten mukavelemiz de vardı. Bu noktada teknik heyetin bize olan güveni ve hocamızın tecrübesiyle takımımızı iyi bir noktaya getirmek istiyoruz"

'İshak Çakmak ile anlaştık'

"2 yıllık hedefimiz dahilinde Andre Santos dahil olmak üzere 14 futbolcunun sözleşmesi devam ediyor. Yeni sezona 5 ya da 6 transfer yaparak başlayacağız. Bunlardan biri İshak Çakmak oldu. Kendisiyle prensip anlaşması sağladık"

 'Santos’un Bolu’dan ayrılacağını sanmıyorum'

"Andre Santos için gelmiş bir teklif yok. Santos hem Türkiye hem Bolu’yla özleşen bir futbolcu. O artık bir ekol olmuş halde. Basın, taraftar ve esnaf Santos’u çok seviyor. Bolu ile arasında duygusal bir bağ var. Santos’a gelmiş bir teklif yok ancak gelse de Bolu’dan ayrılacağını sanmıyorum"

 'Ara transfere bir şey bırakmak istemiyoruz'

"Fuat Hoca takımımıza liderlik yaptı. Çıkma şansı da yakaladık ancak zor bir ligdeyiz. Son 5-6 maçta sağ ve sol beklerimizin sakatlanması ve diğer bitmek bilmeyen sakatlıklar bizi etkiledi. Bu sene hedefimiz ara transfere bir şey bırakmadan sezon başı takımın iskeletini iyi kurmak"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler