Necip Uysal, Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Sürpriz talip...

İsa Kethüda
14.07.2024 - 10:20 | Son Güncellenme: 14.07.2024 - 10:24

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş ile sözleşmesi devam eden tecrübeli savunma futbolcusu Necip Uysal'a sürpriz bir talip çıktı. Detaylar.

Necip Uysal, Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Sürpriz talip...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de tarihinde ilk kez mücadele edecek olan Bodrum FK, transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, Türkiye'nin en iyi kulüpleri arasında kalıcı olabilmek için önce savunma güvenliğini sağlama almak istiyor. 

Bodrum FK, Necip Uysal'ı istiyor

Yeni Asır'da yer alan habere göre; bu doğrultuda takviye çalışmalarını sürdüren Muğla ekibi, İstanbul temsilcisi Beşiktaş'ta forma giyen Necip Uysal'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. 

Menajer kanalıyla Necip'in nabzını yoklandı

Siyah-beyazlı ekipte geçen sezon toplam 43 maçta forma giyen 33 yaşındaki stoper ile ilgili Kartal'ın yeni teknik direktörü Van Bronckhorst henüz bir karar verebilmiş değil. Beşiktaş altyapısında yetişen futbolcunun Beşiktaş'taki durumunu takip eden Bodrum FK yönetimi, menajeri kanalıyla Necip'in nabzını yokladı.

Yönetim futbolcunun kararını bekliyor

Kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli savunmacı önceliği yetiştiği İstanbul ekibine verse de, henüz net kararını Bodrum cephesine iletmiş değil. Necip'in durumunun kamp sonrası netleşmesi beklenirken, yönetim futbolcunun kararını bekliyor. 

Celustka'nın yerine düşünülüyor

Teknik direktör İsmet Taşdemir'in Necip'i, takımdan ayrılan Celustka'nın yerine düşündüğü öğrenildi. 33 yaşındaki yıldız ismin yerli olması da Muğla ekibinin transfere ekstra önem vermesini sağlıyor.

6 kez şampiyonluk sevinci yaşadı

Necip Uysal, Beşiktaş kariyerinde üç Süper Lig, üç de Türkiye Kupası olmak üzere tam 6 kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

Beşiktaş'ta 16 sezon 

Beşiktaş altyapısında yetişen Necip Uysal, kariyeri boyunca siyah-beyazlı çatı altından hiç ayrılmadı. Kara Kartal'da tam 16 yıldır profesyonel olarak forma giyen 33 yaşındaki futbolcu savunmanın her bölgesinde, orta alanda ve sağ kanatta da görev alabiliyor. Necip Uysal, siyah-beyazlı formayla toplam 460 resmi maça çıkarken 6 gol atıp, 18 asistle skora katkı sağladı. Tecrübeli stoper, Beşiktaş ile Avrupa Kupaları da dahil olmak üzere her platformda boy gösterdi.

Bodrum Futbol Kulübü hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdürürken, oynadığı ilk özel maçı 1-0 kazandı. Geçen sezon Süper Lig'e veda eden Fatih Karagümrük'le karşı karşıya gelen yeşil-beyazlılar 48'inci dakikada Tunahan'ın golüyle galip gelmesini başardı. Teknik direktör İsmet Taşdemir; Diogo, Ali, Üzeyir, İsmail, Omar, Musah, Samet, Enes, Pedro, Dimitrov, Gökdeniz ilk 11'ile maça başladı. İkinci yarıda ise Taşdemir bütün oyuncularına şans verdi. Öte yandan Bodrum FK, 22 yaşındaki oyuncusu Halil İbrahim Sevinç'i Sarıyer'e gönderdi.

Senin için hazırladığımız haberler