İskenderunspor Teknik Direktörü Nedim Yiğit'ten Açıklama

Ali Bozkurt
03.01.2023 - 18:51 | Son Güncellenme: 03.01.2023 - 19:11

TFF 2. Lig iddialı ekiplerinden İskenderunspor A.Ş’nin yeni teknik direktörü Nedim Yiğit, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İşte Detaylar...

İskenderunspor Teknik Direktörü Nedim Yiğit'ten Açıklama

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

 Medipol Başakşehir, Akademi Direktörlüğü görevinden ayrılan Nedim Yiğit, geçtiğimiz günlerde İskenderunspor'un teknik direktörü olmuştu. Yiğit, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Detaylar...

''Şanslı bir antrenörüm''

Türkiye'de şanlı antrenörlerden biri olduğunu dile getiren Yiğit, “Ben Türkiye’de çok şanslı antrenörlerden biriyim. Çünkü Türkiye’de ki her yaş grubunda, A Milli Takım’da çalışma fırsatı bulmuş bir antrenörüm. Süper Lig’de de görev aldım. Tabiri caizse cebinde 10 lirası olan futbolcuyla da 10 milyon lirası olan oyuncuyla da çalışma fırsatım oldu. Burada da bizden önce görev yapan arkadaşlarımız bize çok iyi bir takım bırakmışlar. Yetenekli ve karakterli bir oyuncu grubumuz var. İyi de bir yönetimimiz var. Biz de bu anlamda kendimizi şanslı bir teknik direktör olarak değerlendirebiliriz.” dedi.

''Hedefim üst lige çıkabilmek''

İskenderunspor ile hedefinin bir üst lige çıkmak olduğunu söyleyen Yiğit, “Liglerin ilk yarısı, ikinci yarılara göre biraz daha tolare edilebilecek gibi geçer. İkinci yarılar ise daha çetin olur. Ben ikinci devre başka takımların da yarışa dahil olacağını düşünüyorum. Biz de bu anlamda eksik bölgelerimize takviyeler yaparak, oyun planımızı oturtarak inşallah sezon sonunda üst lige çıkmayı hedefliyoruz.” dedi.

İlgini Çekebilir
Başakşehir resmen açıkladı! Nedim Yiğit...
Habere Git

''Yasin Pehlivan takıma katılacak''

Yeni transfer Yasin Pehlivan'ın takıma bugün katılacağını açıklayan Yiğit, “Eksik bölgelerimize çeşitli takviyeler yaptık. Bugün Yasin Pehlivan da aramıza katılacak. Güçlü bir yarışın içerisindeyiz, biz de bu yarışın içerisinde güçlü kalmak istiyoruz.” dedi.

''Maçları Kırıkhan'da oynayacağız''

TFF 2. Lig'de oynayacakları maçları Kırıkhan'ın sahasında yapacaklarını açıklayan Nedim Yiğit, ''Çok köklü bir camia ve çok köklü bir taraftarımız var. Maçlarımızı ilçemizde oynayamayacağız belki ama yine de taraftarlarımızı da Kırıkhan’a desteğe bekliyoruz daima.” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler