Sutopu Federasyonu'nun sosyal medya paylaşımı tartışma yarattı

17.02.2022 - 14:02 | Son Güncellenme: 17.02.2022 - 14:09

Sutopu Federasyonu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım 'sansür' tartışması başlattı. Federasyondan 'mayolu' yanıt geldi.

Sutopu Federasyonu'nun sosyal medya paylaşımı tartışma yarattı

AJANSSPOR HABER

Sutopu Federasyonu, Avrupa Şampiyonası elemelerinde İsrail'de mücadele edecek Erkek Milli Takımı ve Sırbistan'da eleme maçları oynayacak Kadın Milli Takımı için sosyal medya mesajı yayınladı.

Sansür tartışması

Kadın ve erkek milli takımlara başarı dilenen mesajda erkeklerin mayolu kadınların ise havuzda olması sosyal medyada sansür eleştirilerine yol açtı. Birçok sosyal medya kullanıcısı federasyonu eleştirdi.

Mayolu fotoğraf

Sosyal medyada tartışmalar sürürken Sutpou Federasyonu, 'Milli mesai başlıyor' diyerek yeni bir mesaj paylaştı. Paylaşımda Kadın Milli Takım'ın mayolu fotoğrafına ve maç programına yer verildi. Federasyonun daha önceki paylaşımlarında da mayolu kadın fotoğraflarına yer verdiği görüldü.

Maç programı

Avrupa Şampiyonası elemelerinde kadın milli takımımız bugün 23.00'te Belçika ile karşılaşacak. Yarın 12.00'de rakip Yunanistan olacak. Milli takım, cumartesi günü 23.00'te İsviçre ve pazar 14.00'te Sırbistan ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler