Nefesler tutuldu! En pahalı final için sahaya çıkıyorlar

Cüneyt Muharremoğlu
27.01.2023 - 13:02 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 13:14

NFL’in bu sezonki Super Bowl finalinde izlenecek iki takım 29 Ocak Pazar gecesi yapılacak maçlarla belli olacak. Maçlar S Sport Plus'tan canlı olarak verilecek.

Nefesler tutuldu! En pahalı final için sahaya çıkıyorlar

AJANSSPOR HABER

NFL’in bu sezonki Super Bowl finalinde izleyeceğimiz iki takım bu pazar gecesi yapılacak maçlarla belli oluyor. 29 Ocak’taki maçlar S Sport Plus tarafından canlı yayınlanacak. 

Pazar gecesi dananın kuyruğu kopuyor

Pazar günü Eagles - 49ers ve Chiefs - Bengals karşılaşmalarında takımlar kozlarını paylaşacak. İki dev maçın sonucunda bu sezonki Super Bowl’un finalistleri belli olacak.  Super Bowl, izlenme oranları ve reklam gelirleri nedeniyle dünyanın en pahalı finali olarak biliniyor. 

Kansas City rövanş peşinde 

Amerikan Futbol Konferansı’nın finalinde Kansas City Chiefs ve Cincinnati Bengals mücadele edecek. İki takım geçtiğimiz sezon da konferans finalinde karşılaşmış, kazanan Bengals olmuştu. 

İlgini Çekebilir
Kalbi durmuştu! NFL oyuncusunun durumu kritik
Habere Git

Mahomes ve Chiefs'in zor sınavı

NFL’in yıldız oyuncusu Patrick Mahomes ve Chiefs, Bengals karşısında çıktıkları son 3 maçı da kaybettiler.  Mahomes ve Chiefs, Bengals, bir kez daha Burrow ve Bengals’ı geçerek Superbowl’a adını yazdırmaya çalışacak.

Patric Burdy ile 3. konferans finali

Ulusal Futbol Konferansı’nın finalinde ise Philadelphia Eagles ile San Francisco 49ers karşı karşıya gelecek. 49ers, son dört sezonda üçüncü kez konferans finaline çıkarken, NFL draftının son sırasından kadrolarına kattıkları oyun kurucu Patrick Burdy ile bir kez daha Super Bowl’da mücadele etmeye çalışacaklar.

İki maç peş peşe yayında

29 Ocak Pazar gecesi saat 23:00’da canlı olarak yayınlanacak olan Eagles vs 49ers karşılaşmasından hemen sonra saat 02:30 ise Chiefs vs Bengals karşılaşmaları canlı olarak sporseverler ile buluşacak. 

İlgini Çekebilir
NFL'de rekor mağduru Matt Ryan!
Habere Git

Super Bowl Finali 13 Şubat’ta

NFL’de sezonun zirvesi Super Bowl Finali ise 13 Şubat gecesi saatler 02:30’u gösterdiğinde S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak. Super Bowl’un klasikleşen devre arası şovunda ise bu sene Rihanna sahne alacak.

'Tekrar izle' ile maçı kaçırmamak mümkün

Maçları kaçıranlar S Sport Plus’ın ‘tekrar izle’ özelliği ile istediği zaman karşılaşmaları takip etme şansı sahip. Saran Group bünyesinde yer alan S Sport Plus platformu, EuroLeague, Serie A, LaLiga, NBA, F1, F2, MotoGP, UFC, NHL ve NFL gibi dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını canlı yayın ve tekrar izle seçenekleriyle Internet üzerinden sporseverlerle buluşturuyor. NFL2023 koduyla S Sport Plus’a üye olan kullanıcılar, ilk üç ay, ayda sadece 19.99 TL ödeyerek, hem bu iki maçı, hem de S Sport Plus’ta yayınlanan dünyanın en önemli spor organizasyonlarını takip edebilecek.

Senin için hazırladığımız haberler