Sergen Yalçın'la Görüşen Neftçi Bakü, Laurentiu Reghecampf İle Yollarını Ayırdı

İsa Kethüda
21.06.2023 - 15:49 | Son Güncellenme: 21.06.2023 - 15:58

Son dakika haberleri... Azerbaycan Ligi takımlarından Neftçi Bakü, teknik direktör Laurentiu Reghecampf ile yollarını ayırdığını açıkladı. İşte detaylar.

Sergen Yalçın'la Görüşen Neftçi Bakü, Laurentiu Reghecampf İle Yollarını Ayırdı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Azerbaycan Premier Ligi ekiplerinden Neftçi Bakü, Teknik direktör Laurentiu Reghecampf ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Laurentiu Reghecampf ile yollar ayrıldı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Tüm hizmetleriniz için teşekkürler Bay Rege ve ekibi. Bir sonraki kariyer adımlarında size iyi şanslar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Neftçi Bakü, Sergen Yalçın'la görüştü

Bilindiği üzere Neftçi Bakü, son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın ile ilgileniyor. Hatta Azerbaycan ekibi dün Bakü'de bir görüşme gerçekleştirmişti.

İlgini Çekebilir
Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu
Habere Git

Sergen, Türkiye’ye dönüyor

Fanatik'te yer alan habere göre ise; Sergen Yalçın'ın, Azerbaycan’da Neftçi Bakü ile görüştüğü ve Türkiye’ye doğru yola çıktığı belirtildi.

4 milyon Euro talep edildi

Deneyimli teknik adamın, yardımcılarıyla beraber senelik 4 milyon Euro talep ettiği öğrenilirken, Neftçi Bakü kulübünün ise kararını kısa süre içinde Sergen Yalçın’a bildireceği ifade edildi. 

Öte yandan, dokuz defa Azerbaycan Ligi şampiyonu olan Neftçi Bakü, geçen sezon ligi şampiyon Karabağ takımının 22 puan gerisinde 68 puanla üçüncü sırada tamamlamıştı.

İlgini Çekebilir
Çebi: "Türk futbolunun ağası, paşası, ağabeyi Beşiktaş'tır"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler