Neftçi maçı kadrosu açıklandı! Yeni transfer kadroda yok...

16.09.2020 - 10:16 | Son Güncellenme: 16.09.2020 - 10:19

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Galatasaray deplasmanda Neftçi Bakü ile karşılaşacak. Fatih Terim, Neftçi maçının kadrosunu belirledi. Kadroda kimler yok? Etebo kadroda mı?

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'da gözler UEFA Avrupa Ligi İkinci Ön Eleme Turu'nda Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile deplasmanda oynanacak maça çevrildi. Sarı-kırmızılı takımda Neftçi Bakü maçının kadrosu belli oldu. Fatih Terim kadroya kimleri almadı? Ayrıntılar haberde...

Yeni transfer Etebo kadroda yok

Sarı-kırmızılılar, bugün kulübün sponsoru olan Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla saat 11.00'de Bakü'ye hareket edecek. Galatasaray'da Neftçi maçının kadrosu da resmi olarak açıklandı.Yeni transferlerden Etebo, Yunus Akgün ve Ali Yavuz Kol kadroda yer almıyor.

Galatasaray'ın Neftçi Bakü maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Şener Özbayraklı, Omar Elabdellaoui, Taylan Antalyalı, Ryan Babel, Radamel Falcao, Younes Belhanda, Martin Linnes, Ryan Donk, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Christian Luyindama, Okan Kocuk, Marcelo Saracchi, Marcao Teixeira, Emre Kılınç, Arda Turan, Jesse Sekidika, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne, Fatih Öztürk.

Fatih Terim basın karşısına çıkacak

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in basın toplantısı, Bakü Olimpiyat Stadı içerisinde bulunan Medya Merkezi'nde yerel saatle 18.00'de (TSİ 17.00) başlayacak.

DAHA ÖNCE AZERBAYCAN'DA ÇALIŞAN GALATASARAY'IN ESKİ TEKNİK DİREKTÖRÜ CEVAT GÜLER, NEFTÇİ MAÇI ÖNCESİ UYARDI! O HABER İÇİN TIKLAYIN... 

Senin için hazırladığımız haberler