Negredo için şok sözler..Bir Gomez değil!

05.08.2017 - 10:57 | Son Güncellenme: 05.08.2017 - 10:57

Negredo için şok sözler..Bir Gomez değil!

İngilizlerin ünlü spor gazetecisi Mark Meadows, Beşiktaş'ın büyük ses getiren transferi Negredo için çarpıcı açıklamalarda bulundu...

"Asla bir Gomez etkisi yaratamaz"

"Bir dönem Middlesbrough ve Manchester City forması da giyen Beşiktaş'ın yıldız transferi Alvaro Negredo için İngiliz gazeteci, "Asla bir Gomez etkisi yaratamaz" derken, şunları söyledi...

"Hava toplarında etkilidir"

"Havadan çok etkilidir ve iyi top tutar. Manchester City'ye transfer olduktan sonra, önce harika bir performans sergiledi ve büyük umut vadetti. Ancak Premier Lig'in kırıcılığı ve baskısı bir süre sonra Negredo'yu fazlasıyla yıprattı."

"Gol muslukları kurudu"

"Ardından da uzun süre gol atamadığı bir dönem oldu. Gol muslukları korkutucu şekilde kurudu. Çok geçmeden de satıldı. Premier Lig'e Middlesbrough ile dönüşünde de çok farklı bir tablo yoktu."

"Çuvalla gol beklemeyin"

"Gayretliydi, ara sıra güzel goller de attı. Ama yeterince tabelayı değiştiremedi ve şut fakiri Middlesbrough da küme düştü. Türkiye'de iyi bir iş çıkarabilir. Ama çuvalla gol beklemeyin."

"Negredo ise hiçbir zaman verimli bir golcü olmadı"

"Mario Gomez'in Türkiye'ye gitmeden önceki kariyerinde de gol istatistikleri iyiydi. Negredo ise hiçbir zaman verimli bir golcü olmadı. Bir daha İspanya Milli Takımı forması giyeceğinden de şüpheliyim."

Pepe iyi transfer

"Pepe iyi bir transfer. İki sezon daha başarıyla oynar. Beşiktaş'ın bu sezonki Şampiyonlar Ligi performansı geçen sezondan çok daha iyi olacaktır."

Beşiktaş'ın şansı artıyor

"Özellikle de play-off'ta Liverpool-Hoffenheim ve Napoli-Nice eşleşmelerindeki gibi zorlu maçlar oynanacağı ve Alman, İngiliz, Fransız ya da İtalyan ekiplerinden ikisinin eleneceği düşünülürse; Beşiktaş'ın şansı daha da artıyor."

(Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler