Negredo konuştu! Şampiyonluk, gol sayısı, hedefleri...

03.08.2017 - 23:53 | Son Güncellenme: 03.08.2017 - 23:53

Negredo konuştu! Şampiyonluk, gol sayısı, hedefleri...

AJANSSPOR  - Beşiktaş'ın yeni transferi Negredo, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

Öne çıkan değerlendirmeler şu şekilde:

"Burada yapacağım çok iş var"

"Beşiktaş ailesine katılmak için çok hevesliydim.Ben de Beşiktaş'a yardımcı olmak için geldim. Takımın parçası olduğum için elimden geleceği yapacağım. Şampiyon takıma geldim, burada yapacağım çok iş var. İstanbul'da tanıdıklarım vardı onlarla konuştum. Pepe ile de görüştüm. Yeniden şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Beşiktaş taraftarının bana gösterdiği mükemmel ilgiden dolayı buradayım. İnternetten videolar izledim ve gerçekten çok etkileyici. Futbol oynamayı seven bütün oyuncular böyle bir taraftara sahip olmak ister. İspanya'da lakabım vardı bunlar, 'Canavar, matador ve köpekbalığı.' En iyisi de matador"

35 gole imzasını attı

"Burada oynamadığım için henüz diğer liglerle karşılaştıramam. Devre arasında bunu konuşabiliriz. Tüm attığım gol sayılarının üzerine çıkmak istiyorum."

Bülent Ülgen'in '35 gol atar.' sözüne yanıtı: "Bu sezon 35 gole imza atarım. Üstünü de bilemem."

"İdolüm Brezilyalı Ronaldo. Aynı sahada antrenmana çıkma şansı buldum.Sol ayaklıyım; güçlü bir oyuncuyum. Forma numaram 9 olacak. Alemin gözü yaşlı, Negredo artık Beşiktaşlı."

Futbolcu, basın toplantısında ise şunları söyledi :

Dün akşam başkanla yemek yedik. Ailemle buraya geldim. Beşiktaş ailesine katıldım. Transfer haberleri çıktığı andan itibaren taraftarların bana olan ilgisi mükemmeldi. Bu da transferimi kolaylaştırdı. Ben de saha içinde bu ilgiye karşılık vermek için elimden geleni yapacağım.

Çok kısa süredir buradayım. Sıcak bir karşılama oldu. İlk tepkileri çok güzel ve sıcaktı. Futbola aşkla bağlı olan çok az taraftar gördüm. Birisini arayıp buraya gelmesi için ikna edecek olsaydım, buraya gelmek için çok fazla düşünmemesi gerektiğini söylerdim. Şampiyon takıma gelen oyuncu şampiyon olarak yoluna devam etmek ister. Bu ailenin şampiyon olarak daha da büyümesini istiyorum. 

Oynadığım kulüp Beşiktaş. Ben çok iyi bir takıma geldim. İlk başta Beşiktaş’ı şampiyon yapalım. Ondan sonra da milli takıma bakarız. Transfer konusu tabi ki başkanımızın sorumlu olduğu bir iş. Büyük oyuncular her zaman birbirlerini iyi karşılarlar. 

Fazla rakamlara takılmak istemiyorum. Bütün oyuncular gibi en iyi geçirdiğim sezonun üstüne çıkmak istiyorum. Rakamlara takılmak ve bununla kısıtlı kalmak istemiyorum.

Senin için hazırladığımız haberler