Beşiktaş'ta Alvaro Negredo, 5-1 kazandıkları Osmanlıspor maçı hakkında konuştu

17.12.2017 - 21:51 | Son Güncellenme: 17.12.2017 - 21:51

Beşiktaş’ın golcü isimlerinden Alvaro Negredo, 5-1 kazandıkları Osmanlıspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı. Negredo, hak ettikleri bir 3 puan aldıklarını ifade etti.

İspanyol golcünün yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şöyle;

“Hak edilen bir galibiyet oldu”

Galibiyet için çok mutluyum ve memnunum. İlk dakikadan itibaren hak edilen bir galibiyet oldu. Takım olarak iyi bir galibiyet aldık.

Matador müziği devam edecek mi?

Soyunma odasındaki bütün oyuncular oynamak istiyor. Benim de beklediğim anlar oldyu. Diğer arkadaşlarımın da öyle. Hepimiz takım ve arma için çalışıyoruz. Umarım bir daha matador müziğini dinletme fırsatı buluruz.

Golcü futbolcu basın mensuplarına ise şu açıklamaları yaptı;

Hem galibiyetten hem takımın oyundan çok mutluyum. Çok iyi çalıştık ve haklı bir skorla ayrılıyoruz. Çok büyük bir mücadeleye tanık oluyoruz ligde. Sonuna kadar böyle devam edecek sanırım. Kendi durumumuzu düşünmeliyiz ve kazanarak devam etmeliyiz. Aramızda sağlıklı bir rekabet ortamı var. Cenk fırsatı bulduğunda değerlendiriyor. Ben de elimden geleni yapıyorum. Bunlar hep Beşiktaş'ın avantajına. Her zaman kulübün faydasına.

Grup aşamasında gösterdiğimiz performansla burayı hak ettik. Bu aşamadan sonra her takım çok zor olacaktır. Bayern Münih de çok zor bir takım. Bu zorluğu da geçmek istiyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler