Ajansspor

Nelson Semedo'nun yerine Marcus Pedersen!

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

Fenerbahçe, Nelson Semedo'nun takımdan ayrılması durumunda yerini Torino'da forma giyen Marcus Pedersen ile doldurmak istiyor.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 59 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, ismi Suudi kulüpleriyle anılan Nelson Semedo'nun ayrılması durumunda yerine gelecek oyuncu için çalışmalarına hız verdi.

Fenerbahçe'nin hedefi Marcus Pedersen

TransferFeed sitesinde yer alan habere göre sarı-lacivertli ekip, İtalya Serie A Ligi kulüplerinden Torino forması giyen sağ bek Marcus Pedersen'i kadrosuna katmak istiyor.

Talibi çok

Haberin detayında 26 yaşındaki futbolcuyu Bundesliga takımlarının yanı sıra Hull City, Fulham ve Bournemouth gibi Premier Lig takımları da yakından takip ediyor.

Marcus Pedersen
Marcus Pedersen

Hull City'nin teklifi reddedildi

İngiliz ekibi Hull City'nin yakın zamanda Norveçli futbolcu için 5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı ancak Torino'nun bu teklifi reddettiği belirtildi.

İtalyan ekibi, Marcus Pedersen için 8 ila 10 milyon Euro arasında bir bonservis bedeli talep ediyor.

1 gol 4 asist

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden sağ bek oyuncu, görev aldığı 62 karşılaşmada 1 gol ve 4 asist kaydetti.

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 3.5 milyon Euro olan Pedersen, 2025 yazında Feyenoord'dan 3.5 milyon Euro karşılığında Torino'ya Transfer olmuştu.

Norveç Milli Takım formasını da 36 kez giyen Pedersen, 1 gol ve 4 asistle oynadı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...