Galatasaray'da Victor Nelsson'un neden kadroya alınmadığı belli oldu!

23.09.2023 - 19:19 | Son Güncellenme: 23.09.2023 - 19:36

Süper Lig'de Galatasaray, RAMS Başakşehir ile karşılaşıyor. Sarı-Kırmızılılar'da Victor Nelsson'un neden maç kadrosunda yer almadığı belli oldu. Detaylar.

Galatasaray'da Victor Nelsson'un neden kadroya alınmadığı belli oldu!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 6'ıncı haftasında Galatasaray, RAMS Başakşehir ile karşı karşıya geliyor. Sarı-Kırmızılı takım, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak zorlu mücadele öncesi Victor Nelsson'u maç kadrosuna dahil etmedi. Nelsson'un neden kadroda yer almadığı belli oldu.

Hamile kız arkadaşının doğum riski var

Kulüp, konu hakkında açıklama yaptı. Danimarkalı stoperin, hamile olan kız arkadaşının acil doğum riski nedeniyle izinli olduğu belirtildi.

Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada "Futbolcumuz Victor Nelsson, hamile olan kız arkadaşının bu sabah başlayan acil doğum riski nedeniyle yanında olmak için izinli olarak maç kadrosunda yer almamıştır" ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
11'ler belli oldu! İşte Okan Buruk'un 3 puan planı
Habere Git

Bu sezon 10 maça çıktı

Yaz transfer döneminde Avrupa takımlarıyla adı geçen Victor Nelsson, Galatasaray'da kaldı. 24 yaşındaki savunmacı, bu sezon 10 müsabakada görev aldı.

"Hastanede olmak istedi, zaten yedek olacaktı"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Başakşehir maçı öncesi Nelsson'a verilen izin hakkında konuştu. Buruk, "Bu sabah Nelsson'un kız arkadaşının ağrıları oldu, hastaneye gitti, eve geldi, ağrılar yine olunca hastaneye gitti. Orada olmak istedi. Zaten yedek olacaktı, bu yüzden kadroya almadık. Kulübede bekleyen Kaan gibi önemli oyuncumuz var. Onun dışında eksiğimiz yok" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler