Nemanja Gudelj'den flaş açıklama: "3 Türk takımı beni istedi"

27.11.2018 - 02:44 | Son Güncellenme: 27.11.2018 - 02:44

Portekiz Premier Ligi ekiplerinden Sporting Lizbon forması giyen Sırp orta saha oyuncusu Nemanja Gudelj, üç Türk takımının kendisini istediğini açıkladı.

Portekiz medyasında yer alan habere göre; Sporting Lizbon'da forma giyen Sırp orta saha oyuncusu Nemanja Gudelj, Türk ve İngiltere Premier Lig takımlarından teklif aldığını açıkladı.

Gudelj, "PSV'de beni çok istedi ama maaşım çok yüksekti. Premier Lig takımlarından Watford'da beni transfer etmeye yakındı ama benim tercihim Avrupa'da daha iy ibir takıma gitmekti. " dedi.

Türkiye'den 3 büyük takımın kendisini istediğini söyleyen Gudelj, "Bu 3 büyük takımın teklifin geri çevirdim. Premier Lig içinde hevesli değildim. Sonra Sporting'e geldim. Onlar her zaman kazanmak için oynayan iyi bir ekip ve sürekli Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorlar. Bende Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Gudelj kendisini isteyen Türk takımlarının hangi ekipler olduğunu açıklamadı.

Burası çok büyük bir kulüp ile sözlerine devam eden Gudelj, "Luis Figo ve Cristiano Ronaldo'nun yetiştiği çok önemli bir kulüp. Buraya gelmeden önce Petroviç ve Matic ile konuştum. Bana kulüp hakkında bilgiler verdiler. Harika bir kulüp olduğunu ve büyük bir şehir takımı olduğunu söylediler." ile açıklamasını sonlandırdı. 

Sırp merkez orta saha oyuncusu bu sezon Sporting Lizbon formasıyla toplam 13 karşılaşmada forma giydi.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler