Trabzonspor'un 2-0 Kazandığı MKE Ankaragücü Maçının Ardından Nenad Bjelica Açıklamalarda Bulundu

Burak Alaca
08.05.2023 - 22:57 | Son Güncellenme: 08.05.2023 - 23:20

Süper Lig'de Trabzonspor'un MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Bordo-Mavililer'in teknik direktörü Nenad Bjelica önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un 2-0 Kazandığı MKE Ankaragücü Maçının Ardından Nenad Bjelica Açıklamalarda Bulundu

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor evinde MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ederek Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica dönemindeki ilk galibiyetini aldı. Bjelica maç sonu önemli açıklamalarda bulundu.

"2-0'dan sonra bitmiş bir maçtı"

3 puan hasretine son verdiklerini belirten Bjelica "Uzun aradan sonra 3 puan aldık. İlk yarı sanki endişeli başlangıç yaptık. İstediğimiz şeyleri gösteremedik. Kırmızı kart sonrası oyun lehimize gelişti ama yine de kazanmak kolay olmayacaktı öyle de oldu. 2-0'dan sonra bitmiş bir maçtı." dedi.

"Gençler her zamanki gibi çalışmaya devam etmeliler"

Bugün 2003'l Arif Boşluk'a süre veren Hırvat çalıştırıcı genç oyunculara "Maça baktığımızda 3-4 genç oyuncuyu birden sahaya sürebilmek çok kolay değil. Genç oyuncuların takıma katılması için iyi işleyen takım olması lazım. Bugün Arif'e şans verdik, 11'de oynadı. Hep beraber onun katılımıyla uzun zaman sonra kazanamama serisini sonlandırdık, galibiyetle sahadan ayrılıyoruz. Bugün Arif'e sonra başka bir genç oyuncuya şans gelecek. Onlar her zamanki gibi çalışmaya devam etmeliler." ifadeleriyle umut verdi.

İlgini Çekebilir
Fırtına yeniden esti, Bjelica siftah etti
Habere Git

"İhtiyaca göre oynadık"

Kanat oyuncularının yaşadıklarısakatlıkların ardından bugn formasyonu değiştirdiklerini vuruglayan Hırvat teknik adam  "Sakatlık yaşayan oyuncular hep bu mevkiden. Visca 90 dakikayı çıkaracak durumda değil, Trezeguet de bir sakatlık yaşıyor. 3-5-2 sistemi ile oynamaya çalıştık. Bir antrenör takımın ihtiyaçlarına göre formül bulmalı. 3-5-2 en sevdiğim sistem değil ama takımın ihtiyacı buydu ve buna göre oynadık." dedi.

Transferde hareketlilik geliyor

Hırvat çalıştırıcı maç sonunda takımda kiralık oyuncularla beraber bazı oyuncuların ayrılacağını vurgulayarak, 6 veya 8 oyuncu transferi yapmayı planladıklarını açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler