(Yazılı Özet) Union Berlin-Real Madrid Maç Sonucu:2-3

Burak Alaca
13.12.2023 - 00:57 | Son Güncellenme: 13.12.2023 - 01:16

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde eski Trabzonsporlu Nenad Bjelica'nın çalıştırdığı Union Berlin evinde konuk ettiği Real Madrid'e bir gidip bir gelen maçta 3-2 mağlup oldu. İşte detaylar...

(Yazılı Özet) Union Berlin-Real Madrid Maç Sonucu:2-3

AJANSSPOR-HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Union Berlin, Real Madrid'i Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda konuk etti. Nefes kesen maçtan 3-2 ile galip ayrılan taraf Real Madrid oldu.

Nenad Bjelica Real'i son ana kadar zorladı

Bu sezonun ilk bölümüne kadar Süper Lig ekibi Trabzonspor'u çalışıtran Nenad Bjelica'nın çalıştırdığı Union Berlin' 1-0 öne geçtiği karşılaşmada geriye düştüğü maça 2-2 dengeyi getirse de 89'da gelen golle rakibine teslim oldu.

Real'in bileği bükülmedi

Gruptaki 6 maçından da galip ayrılan Real Madrid 18 puanla lider olarak bir üst tura yükseldi. Union Berlin ise 3 puanda kaldı ve grup sonuncusu oldu

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki güncel puan durumu!
Habere Git

Joselu yıldızlaştı

Ev sahibi Union 45+1'de Kevin Volland'ın golüyle 1-0 öne geçerken, Real Madrid ona 61 ve 72'de Joselu'nun golleri ile karşılık vererek öne geçti. Alman temsilcisi 85'de Alex Kral'ın golüyle skoru 2-2'ye getirirken maçın skorunu İspanyol devi lehine 89. dakikada Dani Ceballos tayin etti.

Napoli ve Braga Avrupa'da devam dedi

C Grubu'nu 10 puanda tamamlayan İtalyan ekibi Napoli bir üst tura yükselirken, 4 puanlı Portekiz temsilcisi Braga yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Senin için hazırladığımız haberler