Nenad Bjelica, Trabzonspor İçin İstanbul'a Geldi

18.04.2023 - 08:41 | Son Güncellenme: 18.04.2023 - 08:52

Trabzonspor haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un, prensip anlaşmasına vardığı Hırvat Teknik Direktör Nenad Bjelica, İstanbul'a geldi...

Nenad Bjelica, Trabzonspor İçin İstanbul'a Geldi

Trabzonspor'un gündeminde yer alan Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica, İstanbul'a geldi.

Gece saatlerinde Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'den İstanbul Havalimanı'na inen uçaktaki Bjelica'ya yardımcıları da eşlik etti. 

Sabah başkanla görüşecek

Daha sonra özel bir araçla konaklayacağı otele giden Bjelica'nın sabah saatlerinde Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'la görüşmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
G.Saray, Akdeniz'de 3 puan arıyor!
Habere Git

Son olarak NK Osijek'i çalıştırdı

Son olarak NK Osijek takımını çalıştıran ve 29 Ağustos 2022 tarihinde görevinden ayrılarak şu an boşta olan Bjelica, söz konusu Osijek ile çıktığı 87 karşılaşmada 49 galibiyet, 23 beraberlik ve 15 mağlubiyetle 170 puan topladı ve maç başına da 1.95 puan ortalaması yakaladı.

Çalıştırdığı takımlar

Nenad Bjelica kariyerinde FC Karnten, FC Lustenau, WAC - St. Andrä, Austria Wien, Spezia, Lech Poznan ve Dinamo Zagreb gibi takımları da çalıştırdı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi! Sözleşme...
Habere Git

Dinamo Zagreb ile 3 kupa kaldırdı

Bjelica, Dinamo Zagreb ile 2 Lig şampiyonluğu 1 kez de Hırvaistan Kupa şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Nenad Bjelica’nın alacağı maaş belli oldu

Skorer'de yer alan habere göre; Trabzonspor ile anlaşan Nenad Bjelica’nın alacağı para da belli oldu. 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı dile getirilen Hırvat teknik direktörün Trabzonspor’dan yıllık 1.2 milyon Euro alacağı öğrenildi. Abdullah Avcı da benzer bir şekilde, yıllık 25 milyon lira maaş alıyordu.

Senin için hazırladığımız haberler