Nenad Markovic: Geldiğim döneme göre daha iyiyiz

10.12.2017 - 11:16 | Son Güncellenme: 10.12.2017 - 11:16

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Nenad Markovic, göreve geldiği güne göre daha iyi olduklarını belirtti.

Markovic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, alınan kötü sonuçların ardından  demoralize bir takımla karşı karşıya olduklarını söyledi.

Bazı mevkilerdeki eksiklerin de bu soruna eklenince sistemlerini sahaya yansıtmakta zorlandıklarını ifade eden Markovic, buna rağmen gelecekten umutlu olduklarını kaydetti.

Ligde dün Beşiktaş Sompo Japan karşısında alınan mağlubiyete üzüldüklerini ancak oyuncuların maçı bırakmamaları, skoru çevirebilmek için çaba göstermeleri nedeniyle mutlu olduklarını anlatan Markovic, "Geldiğim döneme göre daha iyiyiz. Yavaş yavaş takım bilincine kavuşuyor ve galibiyeti isteyen bir görüntü veriyoruz. Eksikliklerimiz var. Onları en kısa sürede tamamlamalıyız. Mental anlamda daha da toparlanıp eksikliklerimiz de giderildiğinde Gaziantep Basketbol'un hak ettiği yerlere ulaşacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı. 

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı 10 maçta 2 galibiyeti bulunan Gaziantep Basketbol, düşme hattında yer alıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler