Nereden nereye! Bir zamanlar Barcelona...

01.02.2020 - 03:19 | Son Güncellenme: 01.02.2020 - 03:19

Muhammed Demirci, 24 Erzincanspor'a transfer oldu

Son olarak İstanbulspor forması giyen Muhammed Demirci, 24 Erzincanspor'a transfer oldu.

Beşiktaş'ın altyapısından yetişen 25 yaşındaki oyuncu Gaziantep BB, Mouscron ve İstanbulspor formaları da giymişti.

Bir zamanlar Barcelona...

Geleceğin Messi'si olarak adlandırılan ancak bir türlü çıkış yakalayamayan Muhammed Demirci, Barcelona'nın transfer listesindeydi. Genç futbolcu, Barcelona'yla imzaların atılacağı gün sorun çıktığını ve transferin olmadığını söyledi.

İşte o açıklaması:

Başta Beşiktaş olmak üzere, 10-11 yaşından beri omuzlarına şöhretin ağırlığı yüklenmiş bir çocuğu el ele yok etmeye çalıştık. Bugün 21 yaşında olan Muhammed Demirci, sanki 41 yaşındaymış gibi ‘yaşlandı’. Genç futbolcu Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu. Önce şu şehir efsanesine dönen Barcelona işinden başlayalım: “Seyit Ateş ile gittim. 10 gün kaldım orada. Çok güzel bir ortam vardı. İmzaların atılacağı gün sorun çıktı ve transfer olmadı. Ailem ile ilgisi yok. Seyit Ateş’e nedenini de hiç sormadım. Ben çocuktum ve neyi kaçırdığımın da farkında değildim zaten.”

‘Messi’ diye sesleniyordu

Evet, onun Barcelona’da neden kalamadığının sırrı eski Beşiktaş yöneticisi Seyit Ateş’te saklı. BJKTV, minik takım maçlarını canlı veriyordu. “Ben istemedim bunu” diyor. Muhammed’e iltifatta hocaları da geri durmamış: “Schuster beni çok seviyordu. ‘Messi’ diye sesleniyordu. Bilic de her yerde benden söz ediyordu. Bana her zaman ‘Modric gibisin. Onun kadar yeteneklisin ve onun gibi iyi yerlere geleceksin’ diyordu.” Geçmişte sukutuhayale uğradığı için artık hayal kurmuyor ama bu iddialı olmadığı anlamına gelmiyor: “Benim için ‘Bitti gitti’ diyenleri haksız çıkaracağım.”Muhammed, kendisine kapılarını açan İstanbulspor’a minnet borcunu, şampiyon yaparak ödemek istiyor...

Beşiktaş'ta ceza sınırında 6 futbolcu var

Demirci bu sezon sadece 7 maçta forma şansı bulabildi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler