Yener İnce'den Icardi açıklaması: Neredeyse ameliyata alınacaktı

İsmail Keles
26.10.2023 - 11:16 | Son Güncellenme: 26.10.2023 - 11:44

Galatasaray kulüp doktoru Yener Ince, iğneyle Bayern Münih maçına çıkan Mauro Icardi'din neredeyse ameliyat edileceğini açıkladı.

Yener İnce'den Icardi açıklaması: Neredeyse ameliyata alınacaktı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında sahasında Bayern Münih'e 3-1 yenilmesine karşın; ilk yarıdaki performansı büyük beğeni aldı. Cim Bom rakip kaleye ilk yarıda 16 şut çekti, kalesine sadece 3 şut imkanı tanıdı. 

Bayern Münih maçı öncesi en çok merak edilen soru Mauro Icardi'nin oynayıp oynamayacağıydı. Beşiktaş derbisini sekerek bitiren Icardi, büyük bir riske girerek iğneyle sahaya çıktı. Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce, sakatlığı olan Arjantinli yıldızın çok zor şartlarda Bayern Münih maçına yetiştiğini söyledi. 

"Icardi'yi neredeyse ameliyata alacaktık"

Sağ ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli golcünün ağrısının çok fazla olduğunu söyleyen İnce, Sabah gazetesine verdiği demeçte, "Bayern maçında iğneyle oynadı. Durumu çok ciddiydi. Neredeyse anestezi yapıp ameliyata alacaktık. Elimizden bu kadarı geldi. İğneyle çıkıp mücadele etti" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Icardi golünü attı, elit kulübe girdi!
Habere Git

Icardi Panenka Kulübü'nde

Bayern Münih'e attığı golle Mauro Icardi, adını Panenka Kulübü'ne yazdırırken; Samuel Eto'o'dan (2008/09) bu yana bir Şampiyonlar Ligi sezonunda hem Manchester United hem de Bayern Münih filelerini havalandıran ilk santrfor oldu.

 

30 yaşındaki Icardi, Bayern Münih maçı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Galatasaray'da mutlu olduğunu dile getirdi. 

Hesabında "temsili ve çok özel bir fotoğraf" paylaştığını belirten yıldız futbolcu, şunları kaydetti:

"UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, en iyilerin yarıştığı böylesine önemli bir maçta alınan yenilginin ardından sessiz kalmak ve yola devam etmek kolay olurdu. Ama bugün herkese burada bulunmaktan ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Sonuca rağmen bu takımla ne kadar gurur duyduğumu anlatamam. İnsanların her an, her maçta gösterdikleri sonsuz sevgi için minnettarım. Bu projenin kulübe büyük zaferler getireceğinden eminim çünkü projenin arkasında duran ve çalışan insanların her biri yürekten ve tutkuyla ellerinden gelenin en iyisini yapıyor."

Senin için hazırladığımız haberler