Neredeyse ipler kopuyordu!.. Komşu’dan çarpıcı yorum…

03.03.2021 - 15:14 | Son Güncellenme: 03.03.2021 - 15:45

Fenerbahçe haberleri… Sarı lacivertli takıma Trabzonspor maçında attığı golle 3 puandan fazlasını kazandıran Dimitrios Pelkas, Yunanistan’da da gündemden düşmüyor. İşte Komşu basınından ilginç bir Fenerbahçe, Erol Bulut ve Pelkas analizi…

Neredeyse ipler kopuyordu!.. Komşu’dan çarpıcı yorum…

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’nin Yunan yıldızı Dimitrios Pelkas ülkesinde manşetleri süslüyor. Trabzonspor’a attığı golle sarı lacivertlilere hayat veren yıldız futbolcu, Yunanistan’da Süper Lig’e olan ilgiyi artırdı. Son olarak “contra.gr” adlı internet sitesi, başarılı oyuncunun Fenerbahçe'deki performansına geniş yer ayırdı. 

 

"Filmin devamı Antalya maçında"

“Pelkas, Fenerbahçe'de iplerin kopmasını engelledi ve filmin devamı, Antalyaspor maçında devam edecek" ifadesinin kullanıldığı yazıda şu görüşlere yer verildi: “Dimitrios Pelkas, kısa süren sakatlığının ardından sahalara döndü ve Fenerbahçe, 2014’ten bu yana beklediği şampiyonluğu kazanmanın hayallerini onunla kuruyor.

"Uğurcan'ı bitiriciliğiyle avladı"

Başakşehir'in sürpriz şampiyonluğunun ardından Türkiye, bu sezon geleneklerine geri döndü. Türk futbolunda 4 büyükler yine zirve yarışına kaldığı yerden devam ediyor. Pelkas'ın Trabzonspor maçındaki hızlı şutu, topu yere sektirerek vurması ve bitiriciliği, Uğurcan Çakır'ın golü yemesine neden oldu.

"Pelkas olmasa Erol Bulut dönemezdi"

Erol Bulut'un takımı, Göztepe maçındaki 1-0'lık yenilginin ardından şoka girmişti ancak Pelkas sayesinde gereken 3 puan alındı. Üstelik, son 1 ayın durdurulamaz Bakasetaslı Trabzonspor’u karşısında... 

Bulut, Pelkas’ın sakatlığı sırasında köşeye sıkıştı ve tüm birimlerini seferber etti. Özellikle Göztepe mağlubiyetinin ardından düğmeye bastı. Eğer Trabzon’da sonuç istenildiği gibi olmasa belki de Erol Bulut İstanbul'a dönmeyecekti.

"Sol kanatta oynamayı sevmiyor"

Mevcut şartlarda Pelkas, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolundaki tek anahtarı olarak görünüyor. Sol kanatta oynamayı sevmiyor ve bazen saha içinde sinirlerine hakim olamıyor. Karakter olarak çok güçlü, eleştirileri fazla umursamıyor. Ancak, oyundan her çıkışında tepki gösteriyor, duygularını kontrol edemiyor.”

Senin için hazırladığımız haberler