Neslihan Demir'den Filenin Sultanları cevabı: "Bizi topla döverler"

21.09.2023 - 22:05 | Son Güncellenme: 21.09.2023 - 22:08

Emekli milli voleybolcu Neslihan Demir, 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri'nde mücadele eden Filenin Sultanları sorusuna verdiği cevap ile gündem oldu.

Neslihan Demir'den Filenin Sultanları cevabı: "Bizi topla döverler"

Türk voleybolunun efsane isimlerinden Neslihan Demir, Socrates Dergi’nin Voleybol Ülkesi programındaki ifadeleri ile dikkat çekti. Demir, Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’ndan övgüyle bahsetti. 

“Bu kızlar bizi topla döverler”

Neslihan Demir, Voleybol Ülkesi programında kendisine yöneltilen “Güncel kadromuz ve 2012 Olimpiyat Oyunları’ndaki kadromuz maç yapsa kim kazanır?” sorusuna cevap verdi. Demir soruya gülerek “Kesin bu kızlar kazanırdı. Bizi topla döverler. Bizi gerçekten topla döverler yani.” ifadeleriyle yanıt verdi. 

“Benim oradan transfer almam gerekiyor”

A Milli Kadın Voleybol Takımımız’ın güncel kadrosundan övgülerle bahseden Neslihan Demir “Benim oradan bir-iki transfer almam gerekiyor. Ancak o zaman adil bir yarış olabilir.” dedi.

İlgini Çekebilir
Neslihan Demir: Enişteniz beni taşımak için çok çalışıyor
Habere Git

“O zamanki performansımızla bile kızlar kazanır”

Efsane voleybolcu Neslihan Demir, 2003 kadrosunun şu anda sahaya çıkması halinde topu tutamayabileceğini söyledi ve sözlerine şu ifadelerle devam etti: “Biz zaten 2003 kadrosu olarak sahaya çıkmaya kalsak böyle sürünerek falan... Topu tutamayabiliriz. Ama o zamanki performansımız ile bu zamanki milli takım karşılaşsa yine bizim kızlar kazanır.”

Senin için hazırladığımız haberler