Netflix 2022 ücreti ne kadar, 1 ay deneme nasıl alınır?

15.09.2022 - 18:43 | Son Güncellenme: 15.09.2022 - 18:47

2022 Netflix ücreti merak konusu olmaya başlandı. Netflix ücreti ne kadar, 2022 deneme hesap aç ve Fatih Terim belgeseli nasıl izlenir yanı sıra 2 kişi nasıl kullanır soruların cevabı haberimizde...

Netflix 2022 ücreti ne kadar, 1 ay deneme nasıl alınır?

AJANSSPOR HABER

Galatasaray taraftlarının heyecanla beklediği Fatih Terim belgeseli yayımlandı. Yeni fiyatlandırma sonrası ise Netflix ücretleri merak konusu olmaya başlandı. İşte Netflix'in güncel fiyatları...

2022 Netflix ücreti ne kadar?

Zam sonrasında Netflix aylık üyelik paketlerinden temel paket 45,99 Türk lirası olurken, standart paket 69,99 Türk lirası, özel paket ise 93,99 Türk lirası oldu.

2022 başında ise abonelik ücretleri temel paket için 26,99 Türk lirası, standart paket için 40,99 Türk lirası, özel paket içinse 54,99 Türk lirası şeklindeydi.

Netflix kaç kişi kullanabilir 2022?

Temel plan bir kişilik, standart plan 2 kişilik ve özel plan ise 4 kişilik paketleri içeriyor. Netflix ücretleri her yıl farklılık gösteriyor. 2022 yılı fiyatları için de güncelleme yapan Netflix 1 ay ücretsiz abonelik imkanını da kaldırdı.

Netflix paketler nedir?

Temel paket

Netflix temel üyelik paketinde tüketiciler aynı anda sadece bir ekrandan Netflix'i kullanabilirken, içerikleri telefon ve tabletten izleyebiliyor.

Standart Paket

Netflix'in standart üyelik paketinde aynı anda izlenebilinen ekran sayısı ikiye çıkarken, tablet ve telefon sayısı da ikiye çıkıyor. Standart pakette tüketiciler içerikleri HD seçeneğiyle izleyebiliyor.

Özel paket

Özel pakette ise aynı anda izleyebileceğiniz ekran sayısı dörde çıkarken, içerik indirebileceğiz tablet ve telefon sayısı da dörde çıkıyor. Kullanıcılar içerikleri dizüstü bilgisayar, telefon veya tabletlerinden ultra HD kalitesinde izleyebiliyor.

Netflix orta paket kaç kişilik?

Netflix Standart Paket: Aynı anda iki cihazdan yayın izleme olanağı mevcut. Ayrıca içeriklerde HD yayın (720p) çözünürlük sağlıyor. Ücreti ise aylık sadece 40.99 TL. Netflix Premium Paket: Aynı anda 4 cihaza kadar yayın izleme imkanı var.

Netflix üyelik iptali nasıl yapılır?

 Netflix kullanıcıları ise bu zamlar sonrasında "Netflix üyelik iptali nasıl yapılır" sorusuna yanıt aramaya başladı. Netflix üyeliğini iptal etmek isteyenlerin şu seçenekleri takip etmesi gerekiyor:


 

Netflix → Profil → Hesap → Üyeliği İptal Et

Netflix 1 ay ücretsiz hesap nasıl açılır?

Netflix ücretsiz deneme üyeliği sunmaz, fakat Netflix'in size göre olmadığına karar verirseniz istediğiniz zaman çevrimiçi olarak planınızı değiştirebilir ya da üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Sözleşme yok, iptal ücreti yok, taahhüt yok. Kaydolabilir ve Netflix'in sunduğu tüm hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler