Neto güven veriyor!

19.09.2017 - 15:39 | Son Güncellenme: 19.09.2017 - 15:39

Neto, yerinde müdahaleleri, soğukkanlı oyunu, top kapmadaki becerisi ve topu oyuna sokuşuyla hem savunmayı hem de orta sahayı rahatlattı

Fenerbahçe'de Alanya maçının kahramanlarından binrisi de Portekizli stoper Luis Neto oldu. Yerine müdahaleleri, soğukkanllılığı ve topu oyuna başarıyla sokması hem savunmayı hem de orta sahayı rahatlattı.

BONSERVİSİ ALINABİLİR

Hem Skrtel hem de Neustadter ile birlikte uyum içinde olduğu gözlenen Neto, Aykut Kocaman'ın stoperdeki 1. tercihi olacak gibi görünüyor. Neto'nun istikrarlı olması durumunda ise bonservisinin alınabileceğıi de gelen haberler arasında.

DERBİYE ODAKLANDI

Bir açıklama yapan Portekizli stoper, "İyi oynuyoruz ve iyi hava yakaladık. Derbi öncesi bu çok önemli. Beşiktaş derbisi bizim için 3 puandan fazlasıdır. Kazanırsak önümüz açılır" diye konuştu

Fenerbahçe'nin Portekizli savunma oyuncusu Luis Neto, Aytemiz Alanyaspor karşısında iyi bir takım ruhu sergilediklerini belirtti ve Beşiktaş maçıyla ilgili de açıklamalar yaptı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe TV'ye maçı değerlendiren Neto, "Geçtiğimiz haftalara kıyasla daha özgüvenli bir görüntü sergiledik. Takım halinde bu maçı kazanmayı ne kadar çok istediğimizi gösterdik. Ortada hiçbir şey yokken rakip takım beraberlik golünü attı. Biz yine de toparlanmayı başardık. Haklı bir galibiyet aldık. Galibiyeti hak eden taraf bizdik. İyi bir takım ruhu sergiledik. Umuyorum bu şekilde devam ederiz. Takım ruhu ve gösterdiğimiz birliktelik bizim için önemli bir noktaydı" ifadelerini kullandı.

"DERBİLERİ KAZANANIN ÖNÜ AÇIKTIR"

Beşiktaş maçıyla ilgili de konuşan Neto, "Her zaman derbilerin bir maçtan daha fazlası anlamına geldiğini söylerler. Bazen 3 puandan bile fazlasıdır. Böyle bir maça çıkacağız. Böyle maçı kazananların her zaman önü açıktır. Şampiyonluk yarışında birebir mücadele içinde olduğunuz takımlardır. Önümüzde 1 haftalık bir süreç var. Bu sürede iyi çalışacağız, konsantrasyonumuzu en iyi düzeyde yakalayacağız. Kendi sahamızda taraftarımızın desteği arkamızda olacak ve onların desteğiyle iyi bir maç çıkaracağız" dedi.

Takvim

 

Senin için hazırladığımız haberler