Nets yıldızı Mikal Bridges takaslandı, eski takım arkadaşlarıyla tekrar bir arada!

Ali Bozkurt
28.06.2024 - 17:07 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 17:09

NBA Lig’inde Brooklyn Nets takımının yıldız oyuncusu, şehrin rakip takımı New York Knicks’e takaslandı. Mikal Bridges eski takım arkadaşlarıyla tekrar aynı takımda. İşte detaylar …

Nets yıldızı Mikal Bridges takaslandı, eski takım arkadaşlarıyla tekrar bir arada!

AJANSSPOR HABER

NBA’de 2023-24 sezonu sona erdi. Gelecek sene için tekrar yapılanmaya çalışan takımlar harekete geçti. Yaz döneminin başlamasıyla Brooklyn Nets ile New York Knicks arasında takas gerçekleşti. New York Knicks, Mikal Bridges’i takıma kattığını duyurdu.  


ESPN’den Adrian Wojnarowski’nin haberine göre Brooklyn Nets ile New York Knicks arasında takas gerçekleşti. Bu takasta Mikal Bridges New York Knicks’e giderken Brooklyn Nets ise karşılığında veteran oyuncu Bojan Bogdanovic ile Draft hakları elde etti.

New York Knicks’in aldıkları

Mikal Bridges 1 adet 2.tur Draft hakkı

Brooklyn Nets’in aldıkları:

Bojan Bogdanovic 4 adet korumasız 1.tur Draft hakkı

1 adet korumalı

1.tur Draft hakkı 1

adet korumasız Draft sırası değişimi

1 adet 2.tur Draft hakkı 

Eski takım arkadaşları ile bir araya geldi

Brooklyn Nets ile New York Knicks arasında gerçekleşen bu takas sonucu Mikal Bridges, Villanova Üniversitesinde kolej takımında forma giydiği eski takım arkadaşları olan Josh Hart, Donte DiVincenzo ve Knicks süperstarı Jalen Brunson ile tekrar aynı takımda forma giyecek. 

Brooklyn Nets Karnesi

NBA ligine geldiği günden beri 6 yıldır tek bir maç bile kaçırmayan Mikal Bridges , sezonu 19,6 sayı ortalaması, 4,5 ribaund ve 3.6 asist verileri ile tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler