NBA yıldızı Kevin Durant, Brooklyn Nets'de kalmaya karar verdi!

24.08.2022 - 08:28 | Son Güncellenme: 24.08.2022 - 08:48

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekibi Brooklyn Nets, daha önce takas talebi olan yıldız oyuncusu Kevin Durant'ın takımda kalacağını duyurdu. İşte detaylar...

NBA yıldızı Kevin Durant, Brooklyn Nets'de kalmaya karar verdi!

NBA’de yeni sezon öncesinde Brooklyn Nets‘te Kevin Durant patlak vermişti. Yıldız oyuncu, geçen sezonun bitimiyle birlikte takımdan ayrılmak istediğini belirtmiş ve takasını talep etmişti. Birçok takımın ilgilendiği yıldız oyuncu konusunda bomba bir gelişme yaşandı. Yıldız oyuncu Nets yönetimiyle yaptığı görüşmenin ardından takas talebini geri çekti!

Nets, Durant'in takımda kalacağını resmen duyurdu

Brooklyn Nets’ten yapılan açıklamada takımın sahibi Joe Tsai, genel menajer Sean Marks ve başantrenör Steve Nash’in Kevin Durant ve Rich Kleiman ile Los Angeles’ta bir araya geldiği duyuruldu. Açıklamada yapılan görüşmenin ardından Kevin Durant’in Nets’te kalacağı resmen duyuruldu.

Kevin Durant - Brooklyn Nets ilişkisinde çarpıcı gelişmeler yaşanmıştı. Nets sahibi ile Joe Tsai ile görüşen Durant, takas talebini yinelerken Steve Nash - Sean Marks ikilisinin kovulması üzerine bir ültimatom da vermişti. Tsai ise Genel Menajer Sean Marks ve Koç Steve Nash’in arkasında durmayı tercih etmiş ve  Durant’in isteklerini karşılıksız bırakmıştı.

 

Boston Celtics, Philadelphia Sixers, Miami Heat, New Orleans Pelicans ve Toronto Raptors gibi ekipler Kevin Durant’e talip olmuştu.

İlgini Çekebilir
Draymond Green: "Buradaki tarihi gördüm"
Habere Git

29.9 sayı, 7.4 ribaund ve 6.4 asist ortalamalarıyla oynadı

Kariyeri boyunca iki NBA şampiyonluğu, iki NBA finalleri MVP'si bir kez NBA en değerli oyuncu ödülününü sahibi olan Durant, geçtiğimiz sezon toplam 55 karşılaşmada süre almış ve maç başına 29.9 sayı, 7.4 ribaund ve 6.4 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti. Yıldız isim daha önce Oklahoma City Thunder ve Golden State Warriors formaları giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler