Neustadter: 'Formamı kaptırmak istemiyorum.'

08.01.2019 - 13:13 | Son Güncellenme: 08.01.2019 - 16:13

Neustadter: 'Formamı kaptırmak istemiyorum.'

Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Roman Neustadter, Antalya'da bir basın toplantısı düzenledi. Rus milli oyuncunun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'İkinci yarıda amacımız...'

Takım halinde çok çalıştıklarını ifade eden Neustadter, "Gerçekten çok kötü bir ilk yarı geçirdik. İkinci yarıda gerçek Fenerbahçe'yi göstermek istiyoruz, amacımız bu" dedi. 

 

'Hocanın dediklerini gerçekleştirdiğimiz zaman...'

Ben kendi performansımı yargılamak istemiyorum açıkçası. Çünkü bu durum bana bağlı değil. Takım halinde kazanıyoruz, takım halinde kaybediyoruz. Evet ilk yarıda çok iyi bir performans sergilemedik, hatta çok kötü bir performans sergiledik diyebiliriz. Hocanın bizden neler istediğini anlamaya çalışıyoruz, çok çalışıyoruz. Hocanın dediklerini gerçekleştirdiğimiz zaman her şeyin düzeleceğini düşünüyoruz.

 

Sadık'ın transferiyle birlikte ilk 11'deki yerini nasıl görüyor?

Yeni transferlerin ilk 11'de oynayıp oynamayacağı benim performansıma bağlı. Ben her gün çok çalışıyorum. Performansımla saha içerisinde kalmak istiyorum, formamı asla kaptırmak istemiyorum.

Ersun Yanal yorumu!

Her hocanın farklı bir felsefesi vardır. Oyuncularına çalışma şartlarını aktarması farklıdır. Kendisi her zaman pozitif enerji veriyor. Onun görmek istediği takım mücadele eden bir takım.

 

Dirar, Volkan ve Aatif'ın affedilmesi!

Takımın dışında kalan oyuncularla ilgili bir durum söz konusu olduğunda kimse mutlu olmuyor. Affedildikleri için mutluyum. Sadece ben değil herkes mutlu.

Transfer teklifi var mı?

Benim geleceğimle ilgili olarak şu an bana gelen bir teklif yok. O yüzden gelecekte benim adıma neler olacağını bilmiyorum.

Saha dışındaki yaşamına özen gösteriyor mu?

Olabildiğince profesyonel bir şekilde yaşamaya çalışıyorum. Futbol sadece sahada yaşanan değildir, 7/24 kendime dikkat ediyorum. Ben artık 30 yaşındayım ve 19 yaşındaki gibi davranamam. Dikkat ederek yaşıyorum. Profesyonel yaşamaya gayret gösteriyorum. Benim hayatım futbol, ben hayatımı bu şekilde yaşıyorum.

 

Antalyaspor maçı sonrası yapılan paylaşım!

O paylaşımda herhangi bir şey yapmaya çalışmadık. 24'ü gecesiydi ve o gece noel gecesiydi. Orada gülmemiz ve mağlubiyet sonrası yaşanması evet biraz kötü oldu. Fakat bu kesinlikle burayı umursamadığımız anlamına gelmiyor. Bu konu orada yaşandı ve artık bu konuyu kapatalım.

 

Neustadter gelecek adına iyimser!

Her şey bir araya geldi. Öyle bir dönem yaşadık ki her şey bize karşıydı. Malatya ve Göztepe maçından başlayan bir süreç aslında. Birçok pozisyon bulduk, rakibimizin bir şutu var ve o şut gol oldu. Bazen top girmiyor. Daha çok çalışmalıyız. Takımın daha başarılı olacağına inanmalıyız. O enerjiyi görüyorum, herkesin pozitif olduğunu görüyorum.

Senin için hazırladığımız haberler