Neustadter'den Türkiye itirafı! Maçlardan sonra...

18.11.2018 - 20:58 | Son Güncellenme: 18.11.2018 - 21:15

Neustadter'den Türkiye itirafı! Maçlardan sonra...

Fenerbahçe’nin başarılı savunma oyuncusu Roman Neustadter, Rus Milli Takımı’nın resmi Internet sitesine geniş bir röportaj verdi.

Elemelerde Skrtel'i istiyor!

Aralık 2019’da çekilecek EURO 2020 kuralarında hangi takımlarla eşleşmek istediğini belirten Neustadter, “Danimarka ve Macaristan’ı isterim. Sonra Slovakya. Takım arkadaşım Martin Skrtel’e karşı oynamayı çok isterim. İrlanda Cumhuriyeti ve Norveç de eklenebilir” dedi.

Türkiye günlerine dair detaylar...

Türkiye’deki günlerine dair de detaylar paylaşan 30 yaşındaki oyuncu, “Türkiye’deki herkes size iyi davranıyor, bunu seviyorum. İstanbul çok güzel bir şehir. Futbolcular saygı görüyor ve tanınıyorlar. Türk mutfağını seviyorum. Avrupa’ya göre daha az et var ama sebze ve meyveler açısından oldukça zengin. Maçlardan sonra bir iki bira içebiliyorum. Eğer bir akşam yemeği ya da doğum günü partisine gitmişsem kendime birkaç kadeh şarap içmek için izin veriyorum. Kötü huylarımdan biri yemeklerden sonra uyuyakalmak” diye konuştu.

Saçlarını neden kestirdi?

Türkiye ve Rusya’da havanın soğuk olmasından dem vuran yıldız isim, neden saçlarını kısa kestirdiğini de şu sözlerle anlattı: “Maçlar ve idmanlardan sonra duşta uzun kalmayı sevmiyorum. Bir önce ailemin yanına gitmek istiyorum. Uzun ve kıvırcık saçların kuruması kolay olmuyor. O yüzden imajımı değiştirmeye karar verdim Milli takımda bana spaghetti diyorlardı. Buna çok gülüyordum.”

Oğlu hayatını değiştirdi!

“Oğlumun doğumuyla birlikte çok değiştim. İdmanlar ya da maçlardan sonra artık eşimden başka oğlum da beni bekliyor. Ona daha fazla zaman ayırmaya özen gösteriyorum. Yaşadığım zorlu zamanlarda artık daha sakinim. Almanya’ya 3-0 kaybetmek büyük bir fiyaskoydu. Ama eve gelip oğlumu kucağıma aldığımda her şey daha güzel oldu. Ertesi gün idmana daha sakin bir modda gittim.”

“Elbette daha hızlı biri olmak isterim. Her futbolcunun güçlü ve zayıf yönleri var. Hala gelişmek için çabalıyorum. Ama şunu belirtmekte fayda var ben hızlı bir oyuncuya dönüşemeyeceğim.”

2017 Konfederasyonlar ve 2018 Dünya Kupası kadrolarına alınmama benim adıma büyük hayal kırıklığıydı. Her şeyi unutmak istiyordum. Sonra milli takımın başarılı sonuçları geldi. İşte o anda anladım ki tekrar takımdaki yerim için savaşmalıyım.

Takımın en kilit ismi Artem Dzyuba. Eğer o yoksa onun yerine koyacağımız başka birisi yok.

Boş zamanlarımda televizyon şovları izlerim ve kitap okurum. Bazen diğer takım arkadaşlarımla konuşurum. Escape’i izlemelerini tavsiye ederim.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler