New Orleans Saints touchdown yapmadan kazandı

30.09.2019 - 18:58 | Son Güncellenme: 30.09.2019 - 18:58

NFL'in 4. hafta pazar gecesi maçında New Orleans Saints, Mercedes-Benz Superdome'da Dallas Cowboys'u konuk etti.

Dallas Cowboys, maçın ilk hücum serisinde iyi bir başlangıç yapamasa da, New Orleans Saints'i ilk hücumlarında top kaybına sürükledi. Teddy Bridgewater'ın Ted Ginn'e attığı pası kendi yarı sahasının 46 yard çizgisinde yaklayan cornerback Chidobe Awuzie, Teksas ekibine yeni bir hücum serisi kazandırdı. (8.42) Cowboys, interception sonrası elde ettiği hücum serisini, Brett Maher'in 28 yard uzaklıktan attığı alan golüyle tamamladı. (5.09) Lacivert Beyazlılar, bu golle ilk 15 dakikayı 3-0 önde tamamladı.

New Orleans Saints, önceki çeyrekten kalan hücum serisini Wil Lutz'ın 40 yard uzaktan kaydettiği alan golüyle tamamladı ve beraberliği sağladı. (14.56) Lutz, daha sonra 42 yard uzaklıktan ikinci isabetli alan golünü attı ve Saints 6-3 öne geçti. (8.42) Louisiana ekibinin defansı, bir sonraki Dallas Cowboys hücum serisinde topu kapmayı başardı. Dak Prescott'ın pasını yakalayan deneyimli tight end Jason Witten'a Saints linebackerlarından A.J. Klein müdahale etti. Klein'ın müdahalesi sonrasında yere düşen topu safety pozisyonunda oynayan Vonn Bell aldı. Ancak hakemler pozisyona tekrardan baktı. Karar değişmedi ve hücum sırası Sanits'e geçerken, süre yeniden ayarlandı. (7.07) Louisiana ekibi, elde ettiği hücum serisinde sonuca varamadı. Ancak Vonn Bell, bir Cowboys hücum serisinde daha fumble sonrası top kaptı. New Orleans Saints, son olarak Wil Lutz'un 19 yard uzaktan attığı üçüncü isabetli alan golüyle soyunma odasına 9-3'lük üstünlükle gitti. 

Maçın ilk touchdownı Dallas Cowboys'tan geldi. Yıldız running back Ezekiel Elliott, 1 yardlık koşu oyununda gol bölgesine girdi. Touchdown sonrasında Brett Maher ekstra golü sayıya çevirdi ve Cowboys mücadelede 10-9 öne geçti. (7.47) Ancak New Orleans Saints, Wil Lutz'ın alan golüyle ilerlemeye devam etti. Son 15 dakikaya önde giren Saints, etkili savunmalarıyla karşılaşmadan 12-10 galibiyetle ayrıldı. 

MAÇTA ÖNE ÇIKAN İSİMLER

 
 NEW ORLEANS SAINTS 
 
Michael Thomas (WR): 9'da 9 pas yakalamada 95 yard mesafe
 
Wil Lutz (K): 4'te 4 alan golü isabeti
 
Vonn Bell (S): 7'si solo, toplam 10 tackle, 1 top düşürme, 2 fumble recover, 1 pas defansı
 
Marcus Williams (S): 2 tackle, 1 interception, 1 pas defansı
 
 DALLAS COWBOYS 
 
Ezekiel Elliott (RB): 18 koşu oyununda 35 yard mesafe, 1 koşu touchdownı, 7'de 6 pas yakalamada 30 yard mesafe
 
Robert Quinn (DE): 3 tackle, 2 sack, 2 tackleda mesafe kaybettirme, 1 pas defansı
 
Jaylon Smith (LB): 7'si solo, toplam 9 tackle, 2 tackleda mesafe kaybettirme, 1 sack

Senin için hazırladığımız haberler