Newcastle United Teknik Direktörü Eddie Howe Hataysporlu Christian Atsu Hakkında Konuştu

10.02.2023 - 18:37 | Son Güncellenme: 10.02.2023 - 19:05

Newcastle United Teknik Direktörü Eddie Howe, Kahramanmaraş'ta yaşanan depremler ve göçük altında kalan Hatayspor'un yıldızı Christian Atsu hakkında açıklamalarda bulundu.

Newcastle United Teknik Direktörü Eddie Howe Hataysporlu Christian Atsu Hakkında Konuştu

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier League'in 23 haftasında Newcastle United'ın Bournemouth'la oynayacağı maç öncesinde basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Eddie Howe, Hatayspor'un deprem nedeniyle göçük altında kalan Atakaş Hataysporlu Christian Atsu için açıklamalarda bulundu.

"Gerçekten çok endişeliyim"

Christian Atsu'nun hala bulunamamasınan endişe duyduğunu belirten Howe "Gerçekten çok endişeliyim. Onunla çalışmak benim için zevkti. Tüm düşüncelerimiz onunla ve ailesiyle." ifadelerini kullandı.

Bournemouth'ta beraber çalıştılar

Christian Atsu 2015-2016 sezonunda Eddie Howe'un çalıştırdığı Bournemouth'un formasını giydi. Ganalı yıldız "Kirazlar" lakaplı ekip ile 2 maça çıktı.

İlgini Çekebilir
Soni: "Atsu ile son konuşan benim"
Habere Git

"Ailesinin ne hisettiğini tahmin bile edemiyorum"

Eddie Howe yaptığı açıklamalarda farklı haberler geldiği için çok karışık bir durumum olduğuna değindi. İngiliz teknik direktör "Çok karışık bir durum var çünkü farklı haberler geliyor. Ailesinin nasıl hissettiğini tahmin bile edemiyorum. Onun için en iyisini diliyorum ve umarım güzel bir haber alırız." açıklamasını yaptı.

Durumu bilinmiyor

Türkiye Futbol Federasyonu ve Küpler Birliği toplantısından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Büyükekşi "Hatayspor başkanı Aydın bey ile uzun bir görüşme yaptım, sadece Atsu değil yardımcı antrenör de var enkaz altında. Siyahi birinin kurtarıldığını ama Atsu mu, değil mi tam bilinmediği o kişininde ambulansa bindirildiğini" dile getirmişti. 

"Araştırıyoruz hala haber alamadık"

Açıklamalarına devam eden Büyukekşi, "Araştırıyoruz, hâlâ haber alamadık. Gana Büyükelciliği de arıyormuş. Başkan Aydın da cevap veremiyoruz diyor. Çıkartıldı hastaneye mi gönderildi, yoksa çıkarıtlmadı mı netlik yok. İnşallah çıkarılanlar arasındadır" dedi. 

Haber alınamıyor

Christian Atsu, Kahramanmaraş'ta yaşanan 7,7 ve 7,6'lık depremlerden sonra Hatay'da enkaz altında kaldı. Ganalı oyuncu ve Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'tan henüz haber alınamadı.

90+8'de kazandırmıştı

Christian Atsu depremden saatler önce oynanan Hatayspor-Kasımpaşa maçının 90+8. dakikasında müthiş bir fririk golü atmış ve maçı takımına 1-0 kazandırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler