Newcastle United, Arsenal'ın yıldızını transfer etmek istiyor

Furkan Sönmez
02.04.2024 - 18:25 | Son Güncellenme: 02.04.2024 - 18:38

Premier Lig takımlarından Newcastle United, Arsenal'ın file bekçisi Aaron Ramsdale'i yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor. İşte tüm detaylar.

Newcastle United, Arsenal'ın yıldızını transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United, Arsenal kalecisi Aaron Ramsdale'i yaz transfer döneminde kadrosuna katmak için oldukça istekli. Mail Sport'un haberine göre Newcastle United, geçen yaz transfer döneminde Ramsdale için nabız yoklamıştı.

Genç kaleci istiyorlar

Aynı kaynağa göre Newcastle United yönetimi, gelecek sezon kalelerini genç bir kaleciye emanet etmek istiyor. Bu sebeple Arsenal'ın 25 yaşındaki kalecisi Aaron Ramsdale, Newcastle United için biçilmiş kaftan. 

Takımın en genci Karius

Newcastle United kalecileri arasında en genç isim bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Loris Karius oldu. Takımda dört tane kaleci bulunuyor işte o kaleciler ve yaşları:

Nick Pope: 32

Martin Dubravka: 35

Loris Karius: 30

Mark Gillespie: 32

Aaron Ramsdale'in performansı

Bu sezon Arsenal ile 11 maçta görev alan Aaron Ramsdale, 12 kez kalesinde gol gördü. Bu maçların 3'ünde kalesini gole kapatan İngiliz kaleci, 990 dakika süre aldı. 25 yaşındaki kalecinin sözleşmesi, Arsenal ile 30 Haziran 2026 yılına kadar devam edecek.

Senin için hazırladığımız haberler