Newcastle United, Lokomotiv Moskova'nın 'beyni'ne talip oldu!

11.10.2021 - 11:24 | Son Güncellenme: 11.10.2021 - 11:59

Premier Lig ekibi Newcastle United, sportif direktörlük görevine Galatasaray'ın rakibi Lokomotiv Moskova'da çalışan Ralf Ragnick'i getirmek istiyor. İşte detaylar...

Newcastle United, Lokomotiv Moskova'nın 'beyni'ne talip oldu!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United 18 aydır devam eden görüşmelerin ardından devredildi. Suudi Arabistan destekli bir konsorsiyum 300 milyon sterlin karşılığında kulübü satın aldı. Newcastle United, futbolda projeyi geliştirme kararı aldı. Detaylar haberde...

Newcastle United, Ragnick'i istiyor

Ada basınında yer alan haberlere göre; Newcastle United'ın yeni sahipleri sportif direktörlüğe Ralf Ragnick'i getirmeyi hedefliyor. Bilindiği üzere Ragnick, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lokomotiv Moskova'da çalışıyor. 

Lokomotiv Moskova'da mutlu ama...

Newcastle United, daha önce Leipzig, Schalke gibi ekiplerde başarılı bir model ve felsefe oturtan Ragnick konusunda kararlı. Yakın zamanda Ragnick, Lokomotiv Moskova'da mutlu olduğunu açıklamıştı. Ragnick, geride bıraktığımız gün Lokomotiv Moskova'nın başına teknik direktör olarak eski yardımcısı Markus Gisdol'u getirmişti. Ragnick, Rus basını tarafından, 'Lokomotiv Moskova'nın beyni' olarak tanımlanıyor.

Bir proje adamı Ragnick

63 yaşındaki Alman futbol adamı Ralf Ragnick, Leipzig'de Global Spor Direktörü ve teknik direktör olarak görev yapmıştı. Yine Salzburg'da da sportif direktörlük görevini üstlenmişti. Ragnick, Hoffenheim, Schalke, Hannover, Ulm gibi takımlarda da çeşitli görevlerde bulunmuştu. 

Başarılarıyla dünya çapında üne sahip Ralf Rangnick, spor kamuoyunca yakından tanınan Mane, Keita, Upamecano, Haaland, Konate, Kimmich, Werner ve Szoboszlai gibi pek çok süper yıldızı keşfedip futbol dünyasına kazandıran, sistemli ve disiplinli bir teknik adam olarak da biliniyor.

Senin için hazırladığımız haberler