Newcastle United'ın transfer teklifi belli oldu! Garry Rodrigues...

14.05.2018 - 08:45 | Son Güncellenme: 14.05.2018 - 08:49

Newcastle United'ın transfer teklifi belli oldu! Garry Rodrigues...

Garry Rodrigues'i transfer etmek isteyen Newcastle United'ın Galatasaray'a ne kadar önereceği belli oldu. 

Sarı-kırmızılıların reddedemeyeceği bir teklif getirmeyi düşünen İngilizler, Beşiktaş’ın, golcüsü için kabul ettiği 23 milyon euroyu Garry Rodrigues’e uygun gördü. Lig bitiminde transfer görüşmelerinin başlayacağı belirtildi.

 

Galatasaray’da Garry Rodrigues fırtınası eserken, yetenekli futbolcu için İngilizler kesenin ağzını açtı. Yıldız futbolcuyla aylardır ilgilenen Premier Lig takımlarından Newcastle United’ın, yaz dönemi için çok cazip bir öneri hazırladığı belirtildi. 

Newcastle United’ın, sarı-kırmızılı yıldızı kadrosuna katmak için Cim-Bom’a Cenk Tosun tarifesini sunacağı öğrenildi. Everton’ın ara transfer döneminde bonuslar hariç sadece garanti ücret olarak 23 milyon euroya kadrosuna kattığı siyah-beyazlı golcü için verilen bedeli kıstas olarak belirleyen Newcastle ekibinin, benzer bir teklif ile Galatasaray’la masaya oturmaya hazırlandığı belirtildi. 

Galatasaray’ın böylece Garry Rodrigues için düşündüğü bonservis geliri de bu şekilde gerçekleşmiş olacak. Sarı-kırmızılılar, hem futbolcunun çıkışı hem de Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olmalarını pazarlıkta kullanmak istiyor.

1.5 sezon önce Yunan ekibi PAOK’tan 3.5 milyon euroya transfer edilen 27 yaşındaki futbolcu, özellikle Fatih Terim’in gelişinden sonra bambaşka bir kimliğe büründü. Akhisar’dan sonra Malatya maçında da başrolde olan yıldız futbolcu, 2 asiste imza atarken ligde son hafta öncesi 9 gol, 10 asistlik bir performans sergiledi. Tudor döneminde 16 haftalık periyotta 1 gol, 3 asist yapan Yeşil Burun Adalı oyuncu, Terim döneminde ligde 8 gol, 7 asist yaptı. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler