TRANSFER... Newcastle United Fenerbahçeli Arda Güler'e Talip

İsa Kethüda
09.05.2023 - 22:26 | Son Güncellenme: 10.05.2023 - 02:03

Fenerbahçe'nin genç yıldızına Premier Lig ekibi talip oldu. Kulüp menajerler aracılığıyla yıldız oyuncuyla temasa geçti. Transfer olursa Fenerbahçe 20 milyon Euro kazanacak.

TRANSFER... Newcastle United Fenerbahçeli Arda Güler'e Talip

AYGÜN ÖZİPEK-AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler'in sezon sonu takımda kalıp kalmayacağını herkes merak ediyor. Son haftalarda ilk 11'in bankosu olan ve oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesi kendisine hayran bırakan genç yıldıza Premier Lig'den çok ciddi bir talip çıktı. 

Newcastle United, Arda'yı istiyor

Arap sermayesinin sahip olduğu Newcastle United'ın Arda Güler ile çok ciddi şekilde ilgilendiği öğrenildi. Kulübün, menajerler aracılığıyla Arda Güler'in ailesiyle temasa geçti. Görüşmelerin Dubai'de gerçekleştiği öğrenildi.

En az 20 milyon Euro kazandıracak

Bu transferin gerçekleşmesi halinde Fenerbahçe de en az 20 milyon Euro bonservis bedelini kasasına koyacak. Taraflar arasındaki sözleşmeye göre Güler'in 1500 dakika oynaması halinde 20 milyon Euro'ya serbest kalma şansı bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Atilla Türker’e Dünya ödülü!
Habere Git

30 maçta bin 125 dakika süre aldı

Arda Güler, bu sezon şu ana kadar 30 maçta toplam 1.125 dakika süre aldı. Fenerbahçe'nin kalan lig ve kupa maçlarında da 90 dakika süre alması halinde söz konusu 1500 dakikayı dolduracak. Fenerbahçe, kupada finale kalırsa söz konusu süreyi aşma durumu da var.

Dortmund, Barcelona ve Napoli de istiyor

Arda Güler'e Almanya'dan Borussia Dortmund, İspanya'dan Barcelona ve İtalya'dan da Napoli gibi diğer Avrupa devleri de talip. Avrupa futbolunun da gelecek vaat eden genç yıldız adayları arasında gösterilen Arda Güler'in sezon sonu yolunu nasıl çizeceği merak konusu.

Taraftarların gözbebeği gibi

Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye gelen 18 yaşındaki genç yetenek 30 maçta 6 gol atarken 4 de asist yaptı. Yüksek tekniği, oyun görüşü ve sorumluluk almaktan kaçınmayan oyun karakteriyle öne çıkan Arda Güler, sarı lacivertli taraftarların göz bebeği konumunda bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın yeni hocasını duyurdular!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler