Altay Bayındır'a talip var! 17 milyon euro...

13.11.2021 - 09:04 | Son Güncellenme: 13.11.2021 - 23:26

Transfer haberleri...Ligde istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe'de gözler ocak ayı transfer dönemine çevrilirken, geldiği günden bu yana performansıyla adından söz ettiren yıldız futbolcuya, İngiltere Premier Lig ekibinin talip olduğu öğrenildi.

Altay Bayındır'a talip var! 17 milyon euro...

Altay'a Premier Lig kancası

ASpor'un haberine göre; 2019 yazında Ankaragücü'nden 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Altay Bayındır, sarı-lacivertlilerdeki performansıyla Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi. 23 yaşındaki kaleciyi, Premier Lig temsilcisinin istediği iddia edildi. İşte o kulüp....

Newcastle United Altay'ı istiyor

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan merkezli bir konsorsiyuma 352 milyon Euro'ya satılan Newcastle United'ın Fenerbahçe'den Altay Bayındır'a talip olduğu öne sürüldü.

Teklif 17 milyon euro olacak

Suudi prens Mohammed bin Salman'ın gelecek yıl transfere 1.5 milyar Euro ayıracağı öğrenilirken, teklif edilecek rakamın 14 milyon Pound (Yaklaşık 17 milyon Euro) olacağı belirtildi.

Piyasaya değeri 14 milyon euro

Sezon sonunda mutlu sona ulaşmak isteyen F.Bahçe'nin bu rakamlara milli file bekçisini bırakmayacağı öğrenildi.

Ayrıca 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Altay Bayındır'a daha iyi bir sözleşmeyle yeni mukavele sunulacağı öğrenildi. Başarılı eldivenin güncel piyasa değeri ise 14 milyon Euro....

Senin için hazırladığımız haberler