"Newcastle'ı satın almamı isterlerse, haberim olsun"

09.03.2020 - 18:26 | Son Güncellenme: 09.03.2020 - 18:28

Dünya eski orta sıklet boks şampiyonu Floyd Mayweather'dan, Suudi Arabistan Prensi Mohammed bin Salman tarafından satın alacağı konuşulan Newcastle United ile ilgili taraftarları heyecanlandıran bir açıklama geldi.

Gerçekleştirdiği turne kapsamında hafta sonu İngiltere'de bulunan 43 yaşındaki medyatik şampiyon, Newcastle United taraftarlarını heyecanlandıracak bir açıklama yaptı.

Moderatör Steve Wraith'in "En son Newcastle'da olduğunuzda, Newcastle United'ı satın almakla çok, çok ilgilendiğiniz bildirildi." sözleri üzerine açıklama yapan Mayweather, "Newcastle futbol takımı inanılmaz bir takım, harika bir takım. Eğer insanlar Newcastle'ı satın almamı isterse, haberim olsun" ifadesini kullandı.

700 milyon Poundu aşan serveti ve lüks yaşam stili ile dikkat çeken Mayweather'in bu çıkışı Newcastle taraftarlarını da heyecanlandırdı.

Newcastle Unitedlı taraftarlar, 2007 yılından buna yana kulübün sahibi olan Mike Ashley aleyhine sık sık tezahüratlar yapıyor ve kulübün başka birine satılmasını bekliyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler