Newcastle United Yeni Sezon Formasında Suudi Arabistan Detayı

Akın Ungan
13.05.2022 - 17:31 | Son Güncellenme: 13.05.2022 - 17:39

Premier Lig'den Newcastle United, sezon başında Suudi Arabistan konsorsiyumuna satılmıştı. Takımın yeni sezon formalarında Suudi Arabistan renkleri yer aldı.

Newcastle United Yeni Sezon Formasında Suudi Arabistan Detayı

AJANSSPOR HABER

Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın yeni sezon formaları basına sızdı. Formalardaki bir detay dikkatlerden kaçmadı.

Suudi Arabistan etkisiyle ateş hattından kurtuldu

Suudi Arabistan merkezli konsorsiyuma 300 milyon Sterlin bedelle satılan Newcastle United, devre arasında yapılan transfer ile gelecek sezonda çok daha farklı bir takım izleteceğinin sinyalini vermiş ve küme düşme potasından kurtulmuştu.

Yeni formalarda Suudi Arabistan renkleri

Siyah-Beyazlı kulübün yeni sezonda giyeceği formalar sosyal medyaya sızdı. Sportmail'in doğruladığı gelecek sezon için tasarlanmış formalarda Suudi Arabistan'ın yeşil renginin, beyaz arka plan üzerine yerleştirilmesi dikkat çekti.

Newcastle United'ın Premier Lig'deki durumu

Newcastle United, Premier Lig'de geride kalan 36 haftada 11 galibiyet, 10 beraberlik ve 15 mağlubiyet elde ederek, 14. sırada bulundu. 40 gol atıp, kalesinde 61 gol gören takım, küme düşme potasının 9 puan üzerinde yer alarak, ateş hattından kurtulmayı garantiledi.

Senin için hazırladığımız haberler