Newton: "Kupayı kazanmak istiyoruz"

28.07.2020 - 16:40 | Son Güncellenme: 28.07.2020 - 16:40

TFF Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor teknik sorumlusu Eddie Newton, Aytemiz Alanyaspor ile oynayacaklar maç öncesi neler söyledi? İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Eddie Newton, Ziraat Türkiye Kupası'nda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

"Kupayı almak istiyoruz"

Alanyaspor'un etkileyici bir takım olduğunu belirten Newton, "Alanyaspor gerçekten çok etkileyici bir takım. İyi yönetilen, iyi futbol oynayan bir takım. Rakibin güçlü yönlerine çalıştık. Finalde olmak heyecan verici bir durum. Finalde istediğimiz sonucu almak ve kupayı almak istiyoruz. İkincilik istediğimiz yer değildi. Ligi ikinci bitirip, kupada final oynayan takım mutlu olabilir. Genel olarak başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Oyuncularımız maça hazır. 

"Seyircisiz maç hoş değil"

Taraftarsız futbola futbol denilemez. Trabzonspor taraftarları bizi her yerde destekledi. Desteği arkamızda hissettik. Taraftarlarımız bizim yanımızda. Maçta o desteği iki taraf da hissedemeyecek. Bazen yorulduğunuzda taraftarlar, yorgunluğunuzu giderir. Seyircisiz maç hoş değil. Ama iki taraf için de aynı şey geçerli olacak" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler