Neymar, Brezilyalı mankene dava açtı

İsa Kethüda
01.05.2021 - 16:56 | Son Güncellenme: 01.05.2021 - 16:59

Fransa Ligi takımlarından Paris Saint-Germain'de forma giyen Neymar, ismini kullanarak para kazanan Brezilyalı manken Barbara Evans'a dava açtı. İşte detaylar...

Neymar, Brezilyalı mankene dava açtı

PSG'ni yıldız oyuncusu Neymar, ismini kullanarak para kazanan Brezilyalı manken Barbara Evans'a dava açtı. 

Neymar dava açtı

Neymar dava açtı


Medyafaresi'nde yer alan habere göre; Neymar'la ilişkisi sayesinde ünlenen Brezilyalı manken Barbara Evans, Playboy dergisine verdiği çıplak pozlardan sonra dizilerden ve birçok programdan yüksek ücretler aldı. Brezilyalı futbolcu, adını kullanarak para kazanan mankene dava açtı. Ama The Sun, ikilinin aşkını doğruladı.

Aşk hayatı en hareketli futbolculardan olan Neymar'ın baş ağrısı bitmiyor. The Sun, Brezilyalı futbolcunun hayatına giren kadınlarla ilgili geniş bir arşiv paylaştı. 

Neymar'ın skandallarının yer aldığı haberlerde Brezilyalı manken Barbara Evans'ın kariyer yükselişine dikkat çekildi. Neymar ile Barbara'nın 3 ay ilişki yaşadığını belirten The SUN'ı Neymar yalanladı.

Evans ününe ün kattı

Neymar'la ilişki yaşadığı haberleri sonrası manken Barbara Evans ününe ün kattı. Ardından Playboy dergisine verdiği çıplak pozlardan sonra dikkat çekti. Sonrasında Brezilya'da dizi yıldızı oldu. Çeşitli programlarda uçuk ücretlerle yer aldı. Neymar, adını kullanan bu mankenle ilişkisini reddetti ve dava açtı. Ancak Birçok kaynak, ikilinin 3 aylık bir ilişki yaşadığını iddia ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler