Neymar 'büyük sırrı' tutamadı! Messi...

10.08.2021 - 16:23 | Son Güncellenme: 10.08.2021 - 16:30

Son dakika transfer haberleri... Paris Saint- Germain'in Brezilyalı yıldızı Neymar, Lionel Messi transferine ilişkin sürpriz bir paylaşım yaptı. İşte detaylar...

Neymar 'büyük sırrı' tutamadı! Messi...

AJANSSPOR - HABER

 

Avrupa'da yılın transferi gerçekleşiyor. Barcelona formasıyla 15 yıl içerisinde sayısız başarı elde eden Lionel Messi, Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint-Germain'le el sıkıştı. Bu transferi, Messi'nin Barcelona'dan takım arkadaşı Neymar duyurdu. Brezilyalı yıldızın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dakikalar içinde gündeme oturdu. 

Büyük buluşma!

2013 yılından 2017'ye kadar Barcelona forması giyip, Lionel Messi'yle aynı çatı altında mücadele eden Neymar, sosyal medya hesabından büyük buluşmanın ilk paylaşımını yaptı. "Tekrar bir araya geliyoruz" notuyla Barcelona döneminden kalma videosunu yayınlayan Neymar, Paris taraftarını heyecanlandırdı. İşte o gönderi:

Messi, PSG iddialarına ne dedi?

8 Ağustos Pazar günü Barcelona'nın basın odasında eski arkadaşlarıyla bir araya gelen Lionel Messi, gazetecilerden gelen Paris Saint-Germain sorusuna: "Paris Saint-Germain ihtimaller içinde yer alıyor. Ancak henüz bir anlaşma yok" cevabını vermişti. 

Senin için hazırladığımız haberler