Neymar Dünya Kupası favorilerini açıkladı

Feride Kara
16.11.2022 - 18:28 | Son Güncellenme: 16.11.2022 - 18:35

2022 Dünya Kupası'nda Brezilya forması giyecek olan Paris Saint Germain'li futbolcu Neymar turnuvada favori gördüğü takımları sıraladı. İşte detaylar

Neymar Dünya Kupası favorilerini açıkladı

2022 Dünya Kupası'nın başlamasına kısa bir süre kala Brezilya'nın yıldız oyuncusu Neymar turnuvada favori olarak gördüğü takımları açıkladı. 

Favorilerini açıkladı

Telegraph'a konuşan Neymar "Dünya Kupası sürprizlerle dolu. Bazı takımların beklenmedik bir şekilde turnuvada ilerleyen turlara kaldığını görebilirsiniz. Bence Arjantin, Almanya, İspanya ve Fransa bizimle birlikte favori. İngiltere'nin de elbette şansı var." ifadelerini kullandı. 

Dünya Kupası benim en büyük hayali

Neymar, "Dünya Kupası benim en büyük hayalim. Bu, futbol oynamaya başladığım günden beri böyledi ve umarım bu sefer başarırım. Dünya Kupası'nı kazanamadan kariyerimi noktalarsam bu sorun değil. Hayal edemeyeceğim çok şey başardım. Bugün kariyerimi bitirsem bile dünyanın en mutlu insanı olabilirim."  dedi.

İlgini Çekebilir
Dünya Kupası tarihinin en yaşlı futbolcusu Essam El Hadary
Habere Git

Messi ve Mbappe

Paris Saint Germain'de beraber forma giydiği Messi ve Kylian Mbappe konusunda "Herkesin Dünya Kupası'ndan beklentisi yüksek. Gerginlik yok ama heyecan var. Herkes Dünya Kupası'nı kazanamk ister. Takım içerisinde bunu tartışmıyoruz ama bazen Messi ile şakalaşıyoruz. Ona, 'Sizi mağlup edip şampiyon olacağız' şeklinde şakalar yapıyorum ve birlikte eğleniyoruz. Kylian ve onunla oynamak büyük bir zevk." şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler