Neymar, formasını giymek istediği takımı açıkladı

Cem Ergün
14.06.2024 - 16:50 | Son Güncellenme: 14.06.2024 - 17:06

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Hilal'in formasını terleten Brezilyalı futbolcu Neymar, gelecekte bir parçası olmak istediği takımı açıkladı.

Neymar, formasını giymek istediği takımı açıkladı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'in formasını giyen Neymar, ülkesi Brezilya'da açıklamalarda bulundu. Neymar, bir gün forma giydiği takdirde mutluluk duyacağı takımı açıkladı. İşte Neymar'ın sözleri...

Suudi Arabistan'ın yolunu tuttu

Neymar, geçtiğimiz yaz futbol dünyasına damga vuran Suudi Arabistan ekiplerinin astronomik bedelle transfer ettiği dünya yıldızlarından sadece biriydi.

300 milyon Euro'luk sözleşme

Paris Saint-Germain'den, Suudi ekiplerinden Al Hilal'e 80 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Neymar, iki yıllık kontratı sürecinde toplamda 300 milyon Euro kazanacağı bir sözleşmeye imza attı.

Sezonu 5 maçla tamamladı

Ancak transferinden kısa bir süre sonra çapraz bağ sakatlığı yaşayan 32 yaşında forvet, uzun süre sahalardan uzak kaldı ve yalnızca 5 maçta forma giydi.

Neymar'dan gelecek açıklaması

Neymar, geçtiğimiz günlerde Brezilya'da Flamengo forması arkadaşı Gabriel Barbosa'nın, Gremio ile oynadığı maçı tribünden takip etti.

Yıldız futbolcu, maçın ardından Flamengo'nun kulüp televizyonuna geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Neymar, "Bir gün burada oynayabilirsem büyük mutluluk duyarım." diyerek, gelecekte Flamengo formasını giymesinin önünü açtı.

Genç yaşta formasını giydiği Santos'u da unutmayan Neymar, "Flamengo benim ikinci favori takımım, çünkü birincisi Santos. Beni oluşturan ve küçüklüğümden beri hayranı olduğum takıma olan saygım sonsuz, ona büyük bir sevgim var" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler