Neymar gözden çıkarıldı! Ocak ayında...

08.09.2024 - 16:56 | Son Güncellenme: 08.09.2024 - 17:02

Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al-Hilal, teknik direktörü Jorge Jesus'un talebiyle Brezilyalı yıldızı Neymar'ı gözden çıkardı. İşte detaylar...

Neymar gözden çıkarıldı! Ocak ayında...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Al-Hilal'i çalıştıran eski Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Brezilyalı yıldızı Neymar hakkında flaş bir karar verdi. İşte detaylar...

90 milyon Euro ödendi

Neymar, 2022-2023 sezonu yaz transfer döneminde Paris Saint-Germain'den, Al-Hilal'e 90 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında transfer oldu.

325 gündür sakat

Al-Hilal'e transfer olmasının ardından 2023 Ekim'de çapraz bağ sakatlığı yaşayan Neymar, 325 gündür sakatlığı sebebiyle herhangi bir maçta forma giyemedi. Neymar bu süreçte 45 maç kaçırdı.

5 maça çıktı

Suudi Arabistan temsilcisinde yalnızca 5 maçta sahaya çıkan 32 yaşındaki futbolcu, 1 gol ve 3 asistlik performansa imza attı.

Neymar için flaş karar

Record'da yer alan habere göre; Sahalara geri dönüşünün Kasım ayını bulabileceği kaydedilen Neymar için flaş bir karar alındı.

Suudi Arabistan'daki yabancı oyuncu sınırı dolayısıyla Neymar'ın sözleşmesinin Ocak ayına kadar dondurulabileceği belirtildi.

Neymar'ın Ocak ayına kadar maksimum 2-3 maçta forma giyebileceği ve bu sebeple böyle bir karar alınmak istendiği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler