Neymar için flaş transfer iddiası! Geri dönüyor

20.08.2024 - 14:04 | Son Güncellenme: 20.08.2024 - 14:07

Al-Hilal'e transferi sonrası büyük bir sakatlık yaşayan ve beklenen performansı sergileyemeyen Neymar hakkında Barcelona iddiası gündeme düştü.

Neymar için flaş transfer iddiası! Geri dönüyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Al-Hilal'e transferi sonrası büyük bir sakatlık yaşayan ve beklenen performansı sergileyemeyen Neymar hakkında şaşırtıcı bir söylenti gündeme düştü. İspanyol gazeteci Joan Fontes'in haberine göre; Brezilyalı yıldızın en derin arzusu, uzun yıllar formasını giydiği Barcelona'ya dönmek.

Duygusal buluşma değil

Ayrıca Neymar'ın geri dönme isteğinin duygusal bir sebepten ötürü değil, hala futbola sunabileceklerini gösterme fırsatı istediğinden dolayı olduğu belirtildi.

Bonservis bedeli ödenmeyecek

32 yaşındaki yetenekli ismin, bir sonraki yaz transfer döneminde Suudi Arabistan ekibi ile olan sözleşmesi sona erecek. Haberde, Neymar - Barça transferinin gerçekleşmesi için en büyük etkenin bonservis bedeli ödenmemesi olduğu öne sürüldü

Neymar'ın performansı

Al-Hilal ekibine büyük umutlarla transfer olan Neymar, sakatlık nedeni ile beklentileri karşılayamamıştı. Bunun yanı sıra 2023-2024 sezonunda, Saudi Pro League ve AFC Şampiyonlar Ligi'nde toplam 5 karşılaşmaya çıktı. 386 dakika süre alan Brezilyalı yıldız, 1 gol atmasının yanı sıra takımına 3 asist katkısında bulundu.

Öte yandan hali hazırda Al-Hilal forması giyen Neymar'ın güncel piyasa değeri, 30 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler