Neymar Bruna Biancardi ile sevgili olduklarını açıkladı

Feride Kara
18.01.2022 - 19:23 | Son Güncellenme: 18.01.2022 - 19:33

Paris Saint German'in ünlü futbolcusu Neymar özel hayatıyla gündemde. Neymar model Bruna Biancardi sevgili olduklarını Instagram hesabından duyurdu..

Neymar Bruna Biancardi ile sevgili olduklarını açıkladı

Zaman zaman öze hayatıyla gündeme gelen Neymar yeni sevgilisini resmileştirdi. Paris Saint German'in yıldızı Neymar geçtiğimiz Ağustos ayında Ibiza'da bir kadınla tatil yaparken görüntülenmişti. 

Aile ile fotoğraf

Neymar'ın birlikte görüntülendiği Bruna Biancardi'nin, Brezilyalı yıldızın yeni sevgilisi olduğu kesinlik kazandı. Neymar geçtiğimiz günlerde ailesiyle paylaştığı fotoğrafta Bruna'nın da yer alması bu ilişkiyi netleştirdi. 

Neymar Bruna'yı Instagram'dan paylaştı

Bruna ve ailesiyle birlikte paylaştığı fotoğrafa rağmen halen sevgilisini gizleyen Neymar sonunda beklenen paylaşımı yaptı. Uzun süredir Neymar'ın birlikteliği sürdürdüğü Bruna Biancardi'yle olan ilişkisini Instagram'dan paylaştığı fotoğrafla duyurdu.
 
 

İlişkisini resmileştirdi

Paris Saint German'in Brezilyalı süper yıldızı, Instagram'dan Biruna'yla samimi fotoğraflarını paylaşarak uzun süredir gizlediği ilişkisini resmen duyurmuş oldu.
 

Neymar çocuk istiyor

Bir oğlu olan Neymar son yaptığı açıklamada 'Neredeyse 30 yaşındayım ve iyi bir kariyerim var. Tek oğlum olan Davi Lucca'ya 2 kardeş daha yapmak istiyorum' demişti.
 

Senin için hazırladığımız haberler