Brezilya'da Neymar, Hırvatistan maçı sonrası hüngür hüngür ağladı!

Orhan Gülek
09.12.2022 - 22:00 | Son Güncellenme: 09.12.2022 - 22:16

Dünya Kupası yarı finale çıkma mücadelesinde Hırvatistan'a penaltılarda mağlup olarak turnuvaya veda eden Brezilya'da Neymar göz yaşlarına hakim olamadı

Brezilya'da Neymar, Hırvatistan maçı sonrası hüngür hüngür ağladı!

AJANSSPOR - HABER

2022 Dünya Kupası çeyrak finalinde Hırvatistan ile Brezilya arasındaki mücadelenin normal süresi 0-0'lık eşitlikle sona erdi ve maç uzatmalara gitti. Uzatmalar ise karşılıklı gollerle 1-1'lik eşitlikle sona erince yarı finale yükselen takımı penaltılar belirledi. Penaltı atışları sonucunda üst tura yükselen taraf Hırvatistan oldu.

Karşılaşma sonrası turnuvaya veda eden Brezilya'da Neymar göz yaşlarına hakim olamadı.

Neymar, hıçkıra kıçkıra ağladı

Dünya Kupası'nın favorileri arasında gösterilen Brezilya, şok bir sonuçla Hırvatistan'a penaltılarda yenildi. Hırvatistan rakibini penaltılarda 4-2'lik skorla mağlup ederek yarı finale yükseldi. Maç sonunda Neymar, hıçkıra kıçkıra ağladı.

Adeta yıkıldı

PSG takımında oynayan Brezilyalı futbolcu Neymar, son penaltının kaçırılması sonrası adeta yıkıldı. Sahanın ortasına çöken yıldız oyuncu, takım arkadaşlarının yanına gelmesini istemedi.

İlgini Çekebilir
Katar'da samba mutsuz bitti!
Habere Git

Dani Alves, Neymar'ı yalnız bırakmadı

Sahanın ortasında tek kalan Neymar'ın yanına ise Brezilya'nın en tecrübeli oyuncusu olan 39 yaşındaki Dani Alves geldi. Alves, 30 yaşındaki yıldızı teselli etmeye çalışsa da Neymar ağlamasını durduramadı.

Pele'nin rekorunu egale etti

Karşılaşmada Brezilya Milli Takımı'yla 77. golünü atan Neymar tarihe de geçti. Dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Pele'yi (77) yakalayan 30 yaşındaki oyuncu, Brezilya tarihinin en çok gol atan iki futbolcusundan biri olmayı başardı. 

Neymar'ın son Dünya Kupası olabilir

Sahayı gözyaşlarıyla terk eden PSG'nin yıldız futbolcusu Neymar, Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nın kendisinin son fırsatı olduğunu ifade ediyordu. Neymar, Dünya Kupası başlamadan önce şu ifadeleri kullanmıştı:   "Bence bu benim için son Dünya Kupası olacak. Bunu sonuncusu olarak görüyorum çünkü artık futbolla başa çıkacak zihin gücüm olup olmadığını bilmiyorum."

İlgini Çekebilir
Neymar, Pele'nin rekorunu egale etti
Habere Git

Sırbistan maçında sakatlanmıştı

Neymar, Dünya Kupası'ndaki ilk maçta Sırbistan mücadelesinde sakatlık yaşamış ve gruptaki diğer iki maçta formasından uzak kalmıştı.

Brezilya, Katar'a Neymar önderliğinde gelmişti

Tüm Dünya Kupası organizasyonlarına katılan tek takım unvanına sahip olan Brezilya, futbol dünyasına kazandırdığı yıldız isimlerle ön plana çıkıyor.

Daha önceki turnuvalarda Pele, Jairzinho, Zico, Garrincha, Ronaldo ve daha birçok yıldız oyuncunun forma giydiği Brezilya, 2022 FIFA Dünya Kupası'na yıldız oyuncusu Neymar önderliğinde gelmişti.

Senin için hazırladığımız haberler