PSG'de Neymar’dan Messi Açıklaması: "Takıma Gelmesi Zor Oldu"

Akın Ungan
09.09.2022 - 21:24 | Son Güncellenme: 09.09.2022 - 21:28

Paris Saint-Germain forveti Neymar, Messi hakkında konuştu. Neymar Barcelona'dan ayrılan Lionel Messi’nin transfer sürecinin zor olduğunu açıkladı.

PSG'de Neymar’dan Messi Açıklaması: "Takıma Gelmesi Zor Oldu"

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Paris Saint-Germain oyuncusu Neymar, Goal France'e yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti. Brezilyalı forvet, Lionel Messi’nin uzun süre Barcelona’da oynadıktan sonra PSG’ye gelmesinin zor olduğunu ama zamanla durumun daha iyi olduğunu açıkladı.

"Zor bir değişiklik"

PSG’nin Brezilyalı yıldızı Neymar açıklamasında Messi için uzun zamandır yer aldığı Barcelona’dan ayrılmanın zor olduğunu şu sözlerle ifade etti: "Böyle bir değişiklik yapmak onun için zor. Çünkü birkaç yıldır Barcelona'daydı ve şimdi her şey onun ve ailesi için değişti. Zor ama bence şimdi durum daha da iyiye gidiyor. Kendini evinde hissediyor."

"Önümüzde çok fazla zorluk var"

Messi takıma geldikten sonra ona elinden geldiğince yardım etmeye çalıştığını söyleyen Neymar, "Leo'yu uzun zamandır tanıyordum. Onunla konuşarak sahada ve antrenmanda ona yardım etmeye çalıştım. Onun için zor bir değişiklik oldu. Önümüzde birçok şey ve zorluk olduğunu biliyoruz, ancak üstesinden geleceğimize eminim. Onun eğlenmesini ve birlikte eğlenebilmeyi istiyorum." dedi.

"Bizi daha güçlü kılıyorlar"

Açıklamalarında yeni sezon için fiziksel olarak iyi ve mutlu hissettiğini söyleyen Neymar takıma yeni katılan oyuncular için ise "Fiziksel olarak iyiyim ve mutluyum. Yeni oyuncular iyi durumdalar ve kaliteli futbolcuları almak takımı güçlendiriyor ve bizim için de iyi oluyor. Bizi daha güçlü kılıyorlar . Umarım daha çok kupalar kazanırız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler