Neymar’ın başı dertte! Attığı tweet pahalıya mal olabilir

17.02.2021 - 16:51 | Son Güncellenme: 17.02.2021 - 16:56

Şampiyonlar Ligi haberleri… Barcelona-Paris Saint Germain maçını sakatlığı nedeniyle evinden izleyen Neymar, Barça’nın penaltısı için Twitter’dan “Şaka gibi penaltı” yazdı. UEFA, PSG’nin yıldızına ceza verecek mi? İşte detaylar…

Neymar’ın başı dertte! Attığı tweet pahalıya mal olabilir

Paris Saint Germain’in dünyaca ünlü futbolcusu Neymar, oynamadığı maçtan ceza alma tehlikesiyle karşı karşıya. Brezilyalı yıldız, takımının Barcelona ile deplasmanda oynadığı ve 4-1 kazandığı karşılaşmayı sakatlığı nedeniyle evinden izledi.

Penaltı kararı çıldırttı

27. dakikada Kurzawa ile De Jong arasındaki pozisyonda Barcelona lehine verilen penaltı Neymar’ı çileden çıkardı. Bunun üzerine Twitter hesabından “Şaka gibi penaltı” mesajını paylaşan Neymar, hakem Björn Kuipers'in kararını eleştirdi. 

Paylaşımını hemen sildi ama...

Ancak kulüp yetkililerinin uyarısıyla dakikalar içerisinde paylaşımını sildi. Buna rağmen İspanyol basını, UEFA Disiplin Komitesi'nin Neymar'a ceza verebileceğini öne sürdü. UEFA’nın hakem eleştirilerine tolerans tanımaması nedeniyle Brezilyalı futbolcunun 2 maçtan men edilebileceği vurgulandı.

VAR'a "rezalet" dedi 2 maç ceza aldı

PSG’nin yıldızı 2019’da da bir pozisyondaki VAR kararını “rezalet” sözüyle eleştirmesi sonucu UEFA tarafından 3 maçlık cezaya çarptırılmış, daha sonra cezası 2 karşılaşmaya indirilmişti. Daha önce de benzer sabıkası bulunan Neymar hakkında bu kez nasıl bir karar çıkacağı merakla bekleniyor. 

Senin için hazırladığımız haberler