N'Golo Kante, Premier Lig'e geri dönüyor!

19.07.2024 - 12:26 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 12:39

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Ittihad'ın formasını giyen Fransız orta saha N'Golo Kante, Premier Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Detaylar.

N'Golo Kante, Premier Lig'e geri dönüyor!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Bir dönem Premier Lig'de Leicester City ve Chelsea formalarıyla mücadele eden Fransız yıldız N'Golo Kanter, tekrardan İngiltere'ye dönmeye hazırlanıyor. İşte Kante'nin talibi...

Kante'ye İngiltere bileti

İngiliz basınından The Guardian'ın haberine göre; Premier Lig ekibi West Ham United, Suudi Arabistan temsilcisi Al Ittihad'ın formasını terleten N'Golo Kante'yi transfer etmek istiyor.

Geri dönmek istiyor

Çıkan haberde West Ham'ın İspanyol teknik direktörü Julen Lopetegui'nin Fransız yıldızı takımda görmeyi çok istediği ifade edildi. Görüşmelerin devam ettiği belirtilirken, Kante'nin de bu transfere sıcak baktığı ve İngiltere'ye geri dönmek istediği aktarıldı.

20 milyon sterlin talep edildi

Al Ittihad'ın, N'Golo Kante için West Ham'dan talep ettiği ücret de belli oldu. Buna göre Suudilerin, İngilizlerden 20 milyon sterlin istediği ifade edildi.

Al Ittihad, 33 yaşındaki deneyimli ismi geçtiğimiz yaz transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı.

Yıldızlar geçidi

Al Ittihad'ın kadrosunda N'Golo Kante ile birlikte Karim Benzema, Jota ve Fabinho gibi yıldızlar da yer alıyor.

Al Ittihad karnesi

Geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan ekibiyle 44 maçta forma giyen N'Golo Kante, 3.822 dakika sahada kaldı ve 4 gol, 6 asistlik performansa imza attı.

Sözleşme süresi ve piyasa değeri

Kulübüyle 2026 yılına dek sözleşmesi bulundan Kante'nin Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 9 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler